Account Manager Electronic Retail
Sales
Full Time
Alphen a/d RijnNetherlands
2018-03-31

Bouw klantrelaties verder uit en laat onze organisatie groeien.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagelijkse activiteiten te kunnen verbeteren, zijn we op zoek naar een Account Manager Electronic Retail (ERT) voor regio West- & Midden-Nederland.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een commercieel ingestelde, flexibele en klantgerichte collega die onze organisatie naar een hoger niveau kan brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze klanten kan overtreffen.

Een typische dag op het werk

Als Account Manager binnen de afdeling ERT zal je de verkoop van groothuishoudelijke toestellen (Major Appliances) van de merken AEG, Electrolux en Zanussi bevorderen bij bestaande en toekomstige klanten binnen de verschillende verkoopkanalen. 

Je ontwikkelt samen met de klanten in jouw regio een lange termijnvisie die past binnen onze verkoopstrategie. Daarnaast verhoog je ook de bekendheid en de zichtbaarheid van onze merken door de filialen van onze klanten te bezoeken en promotionele campagnes te implementeren.

Jij bent

Analytisch. Je beschikt over uitmuntende analytische skills en je hebt oog voor detail. 
Commercieel. Je weet wat écht belangrijk is voor de klant en je informeert hem graag verder.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in alles wat er leeft bij klanten, concurrenten en eindgebruikers en je houdt ook andere trends goed in de gaten.
Proactief. Je zoekt naar oplossingen nog voor er zich problemen voordoen. Met jouw organisatorisch talent kun je jouw prioriteiten goed afbakenen.
Goede luisteraar. Je komt dagelijks met verschillende gesprekspartners in contact. Vanuit jouw positie zorg je ervoor dat er steeds gevolg gegeven wordt aan hun behoeften.

Opleiding & ervaring

• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
• Je hebt al enkele jaren werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie, bij voorkeur in consumentengoederen, en je kunt meerdere succesvolle resultaten voorleggen.
• Je woont in de aangegeven regio en je bent bereid om in dit gebied te werken. 
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden

• Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.