Customer Support B2B
Sales
Full Time
Brussels, Belgium
2018-06-30

Bouw de relatie met onze handelspartners verder uit.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagdagelijkse werking te kunnen verbeteren, zijn we dringend op zoek naar een medewerker Customer Support B2B.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een stressbestendige en flexibele collega die deze afdeling naar een hoger niveau kan brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze handelspartners kan overtreffen.

Een dag op het werk

De afdeling Customer Service is de commerciële binnendienst van Electrolux die nauw samenwerkt met onze klanten, de retailers (handelspartners in Electronic Retail en Kitchen Retail), die onze artikelen aan de eindconsument aanbieden. De medewerkers van deze afdeling verzorgen een zo efficiënt mogelijk verloop van de verkoopondersteunende processen (bestelling, levering, informatieverstrekking en facturatie) en leveren daardoor de klanten (handelspartners) van Electrolux een zo goed mogelijke service.

Vanuit ons kantoor te Evere sta jij als medewerker van deze afdeling in voor de invoering, de opvolging, de controle en de optimalisatie van prijsoffertes en bestellingen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de klant in geval van eventuele problemen met bestellingen en bied je extra ondersteuning voor de salesafdeling. Alle bijkomende administratie verwerken is voor jou geen probleem: orderinput, communicatie via e-mail en via telefoon met de klant en onze interne afdelingen, de verwerking van bestelbonnen en creditnota's, enzovoort. Kortom, een job met heel wat verantwoordelijkheid, veel variatie en zeer veel uitdaging!

Jij bent


Serviceminded - jouw werk staat altijd volledig in het teken van de klant.
Nauwkeurig - je volgt alles in detail op en zorgt voor een gestructureerde administratie.
Oplossingsgericht - je bent creatief en je denkt in praktische, eenvoudige en klantgerichte oplossingen.
Stressbestendig - je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt. Dankzij jouw flexibiliteit kan je alles aan. 

Opleiding & ervaring

• Je hebt een bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels.
• Een eerste werkervaring in soortgelijke functie wordt aanschouwd als een pluspunt, bijvoorbeeld in een B2B-gerichte customer service of in een commerciële binnendienst.
• Je hebt een goede kennis van MS Office en SAP of je bent bereid om dit aan te leren.

Wat wij jou aanbieden

• Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 
Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.