Lönespecialist
HR
Full Time
StockholmSweden
2018-01-19

Lönespecialist

Vill du arbeta med kvalificerad lönehantering hos ett av Sveriges mest kända varumärken? Trivs du med att arbeta i en dynamisk och internationell miljö? Brinner du för lön och vill gå vidare till ny spännande utmaning där du får vidareutvecklas i din roll? Då ska du definitivt läsa vidare för detta kan vara precis rätt roll för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team om 6 personer inklusive lönechef som är baserade på huvudkontoret på Kungsholmen, två personer är baserade på tillverkningsenheter utanför Stockholm. Du kommer att ha ett ansvar för lönehanteringen, inklusive hantering av årsskifte och semesterårsskifte inom Electrolux med verksamhet i  Stockholm där både arbetare och tjänstemän ingår. Rollen som lönespecialist innebär mycket kontakt med företagets anställda och chefer och du kommer kontinuerligt tillsammans med dina kollegor att arbeta med utveckling och förbättring av rutiner och arbetssätt. Ibland förväntas du vara öppen för att resa till andra orter inom landet där vi har verksamhet. 

Vem är du?
Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning inom lön samt erfarenhet av rollen som lönespecialist. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad lönehantering och besitter viss kunskap inom närliggande HR-områden. Du har en god helhetsförståelse för lön och lönehanteringens koppling och påverkan på det ekonomiska resultatet. Electrolux är ett internationellt företag vilket också är tydligt i den dagliga verksamheten, därför är det en klar fördel om du behärskar engelska väl i både tal och skrift. Erfarenhet av lönesystemet POL Bas, nya POL samt tidredovisningssystemet Flex är meriterande.

Du har ett ifrågasättande tankesätt, har förmågan att skapa struktur i ditt arbete och motiveras av att bidra till effektivisering av arbetsprocesser och system. Då lönefunktionen är en serviceenhet inom Electrolux är det viktigt att du har en väldigt god samarbetsförmåga, ett förtroendefullt och professionellt sätt samt hög integritet. 2

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Dedicated recruiter: Cecilia Bajera