Servicetechnicus witgoed
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
2018-07-31

Creëer de beste klantbeleving voor onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagelijkse activiteiten te kunnen verbeteren, zijn we dringend op zoek naar Field Service Technicians voor de regio Amsterdam-Utrecht.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze klanten kan overtreffen. 

Een typische dag op het werk

Als servicetechnicus repareer je huishoudelijke apparatuur bij de consument thuis. Je verhelpt storingen aan hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte houding zorg je dat de klant écht geholpen wordt.

De eerste weken volg je een intensieve opleiding op ons kantoor te Alphen aan den Rijn zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die je collega’s van de afdeling planning voor jou uitgestippeld heeft. Met extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van de eerste servicetechnicus en collega's uit jouw regio.

Jij bent

Autonoom - zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. 
Commercieel - je weet wat écht belangrijk is voor de klant en je informeert hem graag verder. 
Flexibel - je kan je aan iedere situatie aanpassen en je levert graag een extra inspanning. 
Positief ingesteld - van jouw goede humeur en optimisme wordt iedereen blij. 
• Technisch sterk - je kent jouw vak en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Opleiding & ervaring

• Je hebt een technische opleiding op MBO (MTS-E) niveau gevolgd, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren (witgoed)werkervaring in een servicegerichte (buitendienst)functie.
• Je woont in één van de bovengenoemde regio’s. 
• Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
• Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden


• Een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een uitgebreid opleidingstraject in onze werkplaats in Alphen a/d Rijn waardoor je onze producten leert kennen. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 
Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.