Technical Field Support Officer
Consumer & Customer Care
Full Time
BrusselsBelgium
2018-03-31

Creëer samen met onze techniekers de beste klantbeleving voor de consument.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagelijkse activiteiten te kunnen verbeteren, zijn we op zoek naar een Technical Support Officer die onze organisatie tijdelijk (minimaal 6 maanden) kan versterken. 

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega die de afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze klanten kan overtreffen.

Een typische dag op het werk

Als Technical Support Officer ligt jouw focus op de interne technische ondersteuning van onze technici. Je verbetert de prestaties van onze servicetechiekers door hen te coachen, te motiveren en te trainen. Je volgt hen ook van dichtbij op en je staat in voor telefonische bijstand. Op die manier zorg je ervoor dat zowel onze consumenten als onze klanten in alle omstandigheden steeds de beste service krijgen.

Jij bent

Empathisch. Als sociale kameleon ben je iedereen nét een stapje voor: je begrijpt een situatie meteen en je biedt de allerbeste oplossing aan. 
Inspirerend. Met jouw uitgebreide kennis en positieve attitude kan je mensen inspireren en motiveren. 
Stressbestendig. Je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt.
Technisch sterk. Je hebt kennis van techniek en diverse smartphone applicaties. Daarnaast schrik je er niet voor terug om nieuwe technologieën in de praktijk te brengen.

Opleiding & ervaring

• Je hebt ervaring in een technisch gerichte functie en je beschikt over een goede kennis van elektriciteit, elektromechanica, elektronica en telematica. 
• Je kan terugkijken op een succesvolle ervaring in een coachende rol in een Consumer Care (B2C) en Customer Service (B2B) omgeving. 
• Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels.
• Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen. 

Wat wij jou aanbieden

• Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.