Technical Field Support Officer
Consumer & Customer Care
Full Time
AlphenNetherlands
2018-03-31

Creëer samen met onze servicetechnici de beste klantbeleving voor de consument.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagelijkse activiteiten te kunnen verbeteren, zijn we op zoek naar een Technical Support Officer die onze organisatie voltijds (40 uur per week) kan versterken.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega die de afdeling naar een hoger niveau kan brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze klanten kan overtreffen.

Een typische dag op het werk

De afdeling Service Technical Support geeft onder andere telefonisch en schriftelijk advies en voorlichting aan retailers, installateurs, reparateurs, en aan onze organisatie zoals servicetechnici en het service contact agents.

Als Technical Support Officer ligt jouw focus op de ondersteuning van onze interne en externe partners. Als teamlid van onze Service Technical Support (STS) ligt je focus op het optimaliseren van de consumenten tevredenheid en de klantenrelaties voor de merken van de groep Electrolux. Je zorgt ervoor dat consumenten en de klanten in alle omstandigheden steeds de beste service krijgen. Op die manier draag je bij tot het creëren van een positief imago voor onze merken en optimaliseer je de klantenervaring.

Jij bent

• Empathisch. Als sociale kameleon ben je iedereen net een stapje voor: je begrijpt een situatie meteen en je biedt de allerbeste oplossing aan.
• Inspirerend. Met jouw uitgebreide kennis, servicegerichte, positieve attitude en hands-on mentaliteit kan je mensen inspireren en motiveren.
• Stressbestendig. Je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt.
• Technisch sterk. Je hebt kennis van techniek en diverse (smartphone) applicaties. Daarnaast schrik je er niet voor terug om nieuwe technologieën in de praktijk te brengen. 

Opleiding & ervaring

• Je hebt minimaal een MTS opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met een aantal jaren werkervaring op HBO-niveau.
• Je hebt een technische achtergrond en je beschikt over een goede kennis van elektriciteit, elektromechanica, elektronica en telematica. 
• Je hebt affiniteit met retail en consumentenelektronica (bij voorkeur witgoed). 
• Je kan terugkijken op een succesvolle ervaring in een coachende rol in een Consumer Care (B2C) en Customer Service (B2B) omgeving. 
• Je beschikt over een prima beheersing van de Nederlands en de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Duits is een pré.
• Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen. 
• Je beschikt over een rijbewijs B. 

Wat wij jou aanbieden

• Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.