Account Manager Kitchen Retail Trade
Sales
Full Time
Brussels, Belgium
2019-09-30

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor onze Belgische organisatie momenteel op zoek naar een Account Manager Keukenretail (KRT) die met een op-en-top service de verwachtingen van onze klanten binnen de keukenvakhandel kan overtreffen.

Een dag op het werk

 Als Account Manager binnen de salesafdeling Kitchen Retail Trade (KRT) zal je de verkoop van groothuishoudelijke apparaten (Major Appliances) van de merken AEG en Zanussi bevorderen bij bestaande klanten en prospecten in de regio’s Brussel en Vlaanderen. 

Je ontwikkelt samen met onze klanten een lange termijnvisie die past binnen onze verkoopstrategie. Daarnaast verhoog je ook de bekendheid en de zichtbaarheid van onze merken door de filialen van onze klanten te bezoeken en promotionele campagnes te implementeren.

Jij bent

  •  Analytisch – Je beschikt over uitmuntende analytische skills en je hebt oog voor detail.  
  • Gedreven – Als een volwaardige zakenpartner weet je wat écht belangrijk is voor de klant. Je spoort alle mogelijke commerciële opportuniteiten op zodat de samenwerking met de keukenvakhandel extra bevorderd wordt.
  • Nieuwsgierig – Je hebt interesse in alles wat er leeft bij klanten, concurrenten en eindgebruikers en je houdt ook andere trends en ontwikkelingen goed in de gaten.
  • Aandachtig – Je komt dagelijks met verschillende gesprekspartners in contact. Vanuit jouw positie zorg je ervoor dat er steeds gevolg gegeven wordt aan hun behoeften.

Opleiding & ervaring

  •  Je hebt een eerste werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Vanuit jouw expertise heb je een netwerk kunnen opbouwen in consumentengoederen of binnen keukenretail waarbij je meerdere succesvolle resultaten kunt voorleggen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid om je dagelijks naar klanten en prospecten te verplaatsen.

Wat wij jou aanbieden

  •  Een fulltime functie aan de hand van een contract voor onbepaalde duur met een marktconforme verloning, een bedrijfswagen met tankkaart, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
  • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
  • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.