Area Manager, København/Øst-Sjælland
Sales
Full Time
Fredericia, Denmark
2019-09-16

Make sales that make for better experiences, every day.

Area Manager, København/Øst-Sjælland

Vil du være med til at skabe bedre oplevelser for kunder og kolleger og vil du trives med en dagligdag fyldt med kundekontakt og spændende produkter? Så har vi et job, hvor dine succeskriterier er at udvikle gode relationer på alle niveauer såvel eksternt som internt, så du kan indfri de opstillede mål og budgetter for dine kunder. 

En typisk dag på jobbet vil være
at betjene og servicere kunder i distriktet, uddanne personalet i køkkenbutikkerne og følge op på aktiviteter for at nå resultater ift. mål og plan. Derudover skal du: 
•Planlægge besøg hos dine kunder (via CRM) og sikre en rullende salgsplan
•Varetage og besøge udvalgte butikker i København og på Sjælland
•Uddanne og træner kunderne i vores produkter 
•Sikre at de rette produkter er flot udstillede hos kunderne
•Følge op på erhvervstilbud
•Samarbejde med resten af teamet om butiksaktivering og produkt- / salgstræning 
•Være back up og samarbejdspartner for dine kolleger i salgsstyrken
 
Du får fantastiske kolleger og mulighed for at udvikle dig!
Og bliver en del af et stærkt team i en virksomhed med gode arbejdsforhold, hvor vi vægter både personlig og faglig udvikling. Vi drives af at søge forbedringer og skabe bedre oplevelser, og har medarbejdertrivsel i højsædet. 

Kan du fremvise et salgsresultat, du er stolt over, og vil du arbejde selvstændigt under ansvar, kan vi tilbyde dig et førende produktprogram, stærke brands – Electrolux, AEG, Voss & Zanussi - og en spændende branche.

Vi forestiller os,
At du allerede har erfaring med relationsskabende salg og gerne med kendskab til køkkenbranchen eller forbrugerelektronik. Du forstår køkkenbranchens behov, og hvad der skal til for at blive en foretrukken leverandør og samarbejdspartner. Du har løbende dygtiggjort dig og ønsker fortsat at udvikle dig. Du er vant til at bruge CRM og andre IT værktøjer i dit job.

Spørger vi dine kolleger og kunder beskriver de dig som resultatorienteret og kommercielt indstillet. De vil også sige, at du er kundefokuseret og mester i at opbygge og vedligeholde kunderelationer på en seriøs og professionel måde. 

Du er flydende til dansk, og vi ser gerne, at du også forstår og kan begå dig på engelsk, som er vores koncernsprog.

Contact person: Karin Söderström