Asiakaspalvelija
Consumer & Customer Care
Full Time
Helsinki, Finland
2021-05-30

Asiakaspalvelija

Location: Helsinki, Finland

By creating desirable solutions and great experiences that enrich people’s daily lives and the health of our planet, we want to be a driving force in delivering enjoyable and sustainable living. At Electrolux, we shape living for the better. 

For us going to work every day has an even greater purpose than putting the latest product or technology on the market. It’s about improving the everyday lives of millions. By staying humble and open for new ideas – we can push the boundaries for cooking, cleaning, and wellbeing at home. But to keep doing so, we need more people who want to innovate and re-imagine what life at home can be.

For that, we employ great people from a wide variety of backgrounds – not just because it’s the right thing to do, but also because we believe that diverse perspectives make our business stronger and more innovative. If you share our values, come find your place in our global community. Meet us on @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com to learn more.

Pidä huolta kuluttajistamme ja me huolehdimme sinusta. 
 
Kuluttaja-asiakkaat ovat keskipisteemme. Kuuntelemme heidän toiveitaan ja tarpeitaan tuotteen suunnittelusta alkaen sen markkinoille saattamiseen ja aina siihen saakka, kunnes tuote viedään kotiin ja otetaan käyttöön. Tässä vaiheessa kuvioon astut sinä. Kuuntelet, ymmärrät, toimit empaattisesti ja tarjoat ratkaisun, joka ei pelkästään ratkaise kuluttajan ongelmaa, vaan tarjoaa myös positiivisesti paremman kokemuksen. Haemme tiimiimme henkilöä, joka tarttuu ripeästi toimeen ja puhaltaa yhteen hiileen yhteisen hyvän puolesta - tehden elämästä parempaa.  

TYYPILLINEN PÄIVÄ 

Olet asiakaspalvelukeskuksessamme kuluttajamme ensimmäinen henkilökohtainen puhelinkontakti silloin kun hän tarvitsee meitä eniten. Opastat kuluttajaa eri tuotemerkkiemme laitteiden käytössä, neuvot miten toimitaan laitteen rikkoutuessa ja vastaat mm. laitteiden suorituskykyä, takuuhuoltoja, tuoterekisteröintiä sekä varaosien että lisätarvikkeiden hankintaa koskeviin kysymyksiin. Ja jos et johonkin huoltopyyntöön löydä itse ratkaisua, voit järjestää kuluttajan luokse huoltokäynnin. Taustatukenasi on ryhmä, joka auttaa sinua aina nopeasti ongelmien ratkaisemisessa. Ja koska haluamme oppia myös jokaisesta puhelusta ja kuluttaja-asiakkaastamme, näkemykselläsi on painava merkitys siinä, miten voimme tehdä elämästä parempaa. 
 
SINÄ OLET 

Kuluttajakeskeinen. Ymmärrät ihmisiä ja osaat soveltaa ihmissuhde- ja ongelmanratkaisutaitojasi asiakkaiden vakuuttamiseen ja rauhoittamiseen. 
Joustava. Hallitset muuttuvia prioriteetteja vaivatta. 
Ongelmanratkaisija. Näet haasteen mahdollisuutena. 
Tuloslähtöinen. Tavoitteesi on hoitaa mikä tahansa asia loppuun ensimmäisellä kerralla ja seuraat tarvittaessa asian etenemistä kuluttajaa tyydyttävän ratkaisun saavuttamiseksi. 
Kunnianhimoinen. Pyrit aina parhaimpaasi työssäsi ja tulevaisuuttasi silmällä pitäen. 
Joukkuepelaaja. Nautit ja vaalit tiimisi sisäisiä suhteita, mikä mahdollistaa kuluttajakokemuksemme jatkuvan parantamisen. 

KOULUTUS JA KOKEMUS 

• Kokemus samanlaisesta roolista, kokemus puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi 
• Erinomaiset asiakaspalvelutaidot 
• Sosiaalisen median viestintäkokemus katsotaan eduksi 
• Kokemusta kodinkoneista katsotaan eduksi 
• Sujuva suomen- ja englanninkielentaito 

Työaikasi on useimmiten maanantaista perjantaihin klo 8.00-16:00, mutta vuoroja voi olla myös välillä 9:00-17:00 ja 10:00-18:00. 

Panostamme Electroluxilla jatkuvasti sinuun ja kehitykseesi. Urasi meillä voi viedä sinut mihin tahansa.  

Haethan tehtävää englanniksi.

Contact person: Karin Söderström 

#LI-KS1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'