Consumer Service Specialist
Consumer & Customer Care
Full Time
Helsinki, Finland
2022-05-20

Asiakaspalvelija / Consumer Service Specialist

Sijainti: Kalasatama, Helsinki, Finland

 Vastaa puheluihin, jotka piristävät jonkun päivää.

Luomalla haluttavia ratkaisuja ja hienoja kokemuksia, jotka rikastuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää ja planeettamme hyvinvointia, haluamme tuottaa nautinnollista ja kestävää elämänlaatua. Menemme joka päivä töihin päättäen tehdä elämästämme paremman - asiakkaidemme ja planeettamme hyvinvoinnin hyväksi.

Työllistämme upeita ihmisiä erilaisista taustoista paitsi siksi että se on oikein, myös siksi että uskomme että erilaiset näkökulmat tekevät liiketoiminnastamme menestyksekkäämpää ja innovatiivisempaa. Jos jaat arvomme, liity joukkoomme! Löydät lisää tietoa meistä osoitteista @lifeatelectrolux ja career.electroluxgroup.com 

Työpisteesi sijaitsee Kalasatamassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Seuranasi viihtyisässä toimistossamme on 80 kollegaa erilaisista funktioista kuten myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta ja teemme kaikki työtä saman tavoitteen eteen: Haluamme tehdä elämästä parempaa.

Tyypillinen päivä:
Olet asiakaspalvelukeskuksessamme kuluttajamme ensimmäinen henkilökohtainen puhelinkontakti silloin kun hän tarvitsee meitä eniten. Opastat kuluttajaa eri tuotemerkkiemme laitteiden käytössä, neuvot miten toimitaan laitteen rikkoutuessa ja vastaat mm. laitteiden suorituskykyä, takuuhuoltoja, tuoterekisteröintiä sekä varaosien että lisätarvikkeiden hankintaa koskeviin kysymyksiin. Ja jos et johonkin huoltopyyntöön löydä itse ratkaisua, voit järjestää kuluttajan luokse huoltokäynnin. Taustatukenasi on ryhmä, joka auttaa sinua aina nopeasti ongelmien ratkaisemisessa. Ja koska haluamme oppia myös jokaisesta puhelusta ja kuluttaja-asiakkaastamme, näkemykselläsi on painava merkitys siinä, miten voimme tehdä elämästä parempaa.

Koulutus ja kokemus:
•Kokemus samanlaisesta roolista, kokemus puhelinpalvelutyöstä katsotaan eduksi
•Erinomaiset asiakaspalvelutaidot
•Sosiaalisen median viestintäkokemus katsotaan eduksi
•Kokemusta kodinkoneista katsotaan eduksi
•Sujuva suomen- ja englanninkielentaito
Työaikasi on useimmiten maanantaista perjantaihin klo 8.00-16:00, mutta vuoroja voi olla myös välillä 9:00-17:00 ja 10:00-18:00.

Me Electroluxilla kannamme vastuun omasta kehittymisestämme ympäristössä, joka tukee erilaisuutta ja halua oppia toisiltamme. Aidosti monikulttuurisessa ympäristössä teemme arjesta parempaa luomalla merkityksellisiä kokemuksia niin työntekijöille kuin asiakkaillemme, ympäri maailmaa.

Lue lisää meistä LinkedInistä:
https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/nordics

Haethan tehtävää englanniksi / please apply in English.

Contact person: Oskar Servenius

#LI-OS1

 

 

 

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'