Contact Center Manager
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
2019-05-31

Bied een excellente service aan onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Voor de afdeling Customer & Consumer Services zijn we dringend op zoek naar een Contact Center Manager voor de eerstelijnsondersteuning van onze consumenten.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die de dienstverlening binnen de afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

Het Service Contact Center helpt consumenten verder met al hun vragen omtrent onze huishoudelijke apparaten en onze bijhorende dienstverlening. Een groot deel van de werkzaamheden richt zich op de behandeling van mogelijke problemen, defecten of storingen van de huishoudelijke apparaten van onze consumenten. De volledige afdeling, bestaande uit een eerstelijns- en een tweedelijnsondersteuning, telt in totaal een 35-tal medewerkers die steeds vol enthousiasme een excellente service nastreven.

Als Contact Center Manager stuur je een groep van ongeveer 12 tot 15 medewerkers in de eerstelijnsondersteuning aan. Met jouw uitstekende leiderschapsvaardigheden zorg je ervoor dat zij op een resultaatgerichte wijze de klant te woord kunnen staan. Je werkt hiervoor samen met de Contact Center Manager Benelux. Samen met de teamleader van de afdeling Consumentenbelangen zorg je ervoor dat het volledige team goed functioneert. Je volgt de prestaties van jouw eigen medewerkers op aan de hand van goed gekozen KPI’s, je optimaliseert de verschillende processen en tools, je analyseert de gemelde incidenten en je bewaakt de bezettingsgraad van de eerstelijnsondersteuning. Samen met jouw medewerkers zal je ervoor zorgen dat onze consumenten – zowel telefonisch als via e-mail – een op-en-top service krijgen. 

Jij bent

 • Een overtuigende teamplayer – Je geniet ervan om jouw medewerkers te motiveren en je houdt ervan om met jouw collega’s samen te werken zodat je de vooropgestelde doelen kan bereiken.
 • Communicatief sterk – Je houdt van klantencontact en je helpt graag mensen op een professionele, efficiënte en klantgerichte wijze verder.
 • Analytisch – Je hebt een eindeloos verlangen om de huidige werkzaamheden te onderzoeken en de dienstverlening voor onze eindconsumenten te verbeteren. 
 • Empathisch – Je bent onze consumenten nét een stapje voor: je begrijpt hun situatie en je biedt hen de allerbeste oplossing aan. 
 • Stressbestendig – Je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een opleiding op HBO-niveau gevolgd of je beschikt over een gelijkwaardig werk- en denkniveau.
 • Je hebt reeds werkervaring opgebouwd in een leidinggerichte functie in een servicegerichte organisatie met veel telefonisch contact en klachtenbehandeling via e-mail. Hierdoor ben je ook goed bekend met de meest courante begrippen binnen een contact center omgeving.
 • Je beschikt over een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands en het Engels.
 • Je kan meerdere successen aantonen die dankzij jouw teamgerichte aanpak en jouw analytisch denkvermogen gerealiseerd werden.
 • Je bent voltijds beschikbaar.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie met een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
 • Een uitdagende baan bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. 
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.