Contact Center Teamleader / Coach
Consumer & Customer Care
Full Time
Brussels, Belgium
2019-02-15

Bied een excellente service aan onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Voor het Contact Center van de afdeling Customer & Consumer Services zijn we dringend op zoek naar een Teamleader/Coach.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega die de dienstverlening binnen de afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

Het Contact Center helpt consumenten verder met al hun vragen omtrent onze huishoudelijke toestellen en onze bijhorende dienstverlening. Een groot deel van de werkzaamheden richt zich tot de opvolging van mogelijke problemen, defecten of storingen van de huishoudapparatuur van onze consumenten. Het departement telt een 25-tal medewerkers die steeds vol enthousiasme een excellente service nastreven.

Als Contact Center Teamleader/Coach zal je de Contact Center Agents coachen en ervoor zorgen dat hun competenties en vaardigheden verder aangescherpt worden zodat wij als organisatie een ultieme consumentenervaring kunnen realiseren. Je werkt samen met de Contact Center Manager en de Contact Center Supervisor bij de dagelijkse werkzaamheden en je zorgt ervoor dat het team goed functioneert. Je stuurt de medewerkers aan en je volgt de prestaties van het team op aan de hand van goed gekozen KPI’s, je optimaliseert de verschillende processen en tools, je analyseert de gemelde incidenten en je bewaakt de bezettingsgraad van jouw team. Samen met de medewerkers zal je ervoor zorgen dat onze consumenten – zowel telefonisch als via e-mail – een op-en-top service krijgen. 

Jij bent

 • Een overtuigende teamplayer – Je geniet ervan om jouw medewerkers te motiveren en je houdt ervan om met jouw collega’s samen te werken zodat je de vooropgestelde doelen kan bereiken.
 • Communicatief sterk – Je houdt van klantencontact en je helpt graag mensen op een professionele, efficiënte en klantgerichte wijze verder.
 • Analytisch – Je hebt een eindeloos verlangen om de huidige werkzaamheden te onderzoeken en de dienstverlening voor de eindconsument te verbeteren. 
 • Empathisch – Je bent de consument nét een stapje voor: je begrijpt zijn situatie en je biedt hem de allerbeste oplossing aan. 
 • Stressbestendig – Je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een bachelordiploma behaald (of gelijkwaardig door ervaring). 
 • Bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug in een functie waarin competentiegerichte coaching en training een belangrijk onderdeel van jouw dagelijks takenpakket vormde.
 • Je bent vlot tweetalig Nederlands/Frans (zowel geschreven als gesproken). Extra talenkennis van het Engels is een handig pluspunt.
 • Je kan meerdere successen aantonen die dankzij jouw teamwork, jouw analytisch denkvermogen en jouw overtuigingskracht gerealiseerd werden.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie aan de hand van een contract voor onbepaalde duur met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 

Verdere vragen

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.