Continuous Improvement Specialist
Sales
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden. 

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service te garanderen. Om dit te bereiken zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze processen met het oog op de service beleving. Als Continuous Improvement Specialist begeleid je projecten met als doel onze service te verhogen en onze processen te optimaliseren.

Een dag op het werk

Onze organisatie is altijd in beweging. Op onze service afdelingen worden nieuwe IT systemen geïmplementeerd en binnen de logistiek worden inbound en outbound processen herzien. Alles met het doel de service beleving van onze consumenten en klanten te vergroten en efficiënter te werken. Als Continuous Improvement (CI) Specialist begeleid je dergelijke projecten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de organisatie en samen met de CI Manager stel je business cases op, om vervolgens met akkoord van het management een project team samen te stellen. Binnen CI raak je betrokken bij projecten op alle afdelingen van de organisatie. Ieder project is anders, je werkt samen met vele verschillende collega’s en je leert de gehele organisatie kennen.  

Door jouw werk blijft het bedrijf zich optimaal ontwikkelen.

Jij bent

 • Analytisch – Je bent in staat om op een methodische manier bedrijfsprocessen te doorgronden en hier verbeterprojecten in door te voeren.
 • Teamspeler – Je bent in staat jouw ideeën en oplossingen te delen in verschillende lagen en afdelingen van de organisatie.
 • Vastberaden – Jij weet jouw stakeholders te overtuigen van jouw ideeën en bent in staat de nodige resources beschikbaar te krijgen om een project tot een succes te maken.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een Bachelor of Master degree
 • 3-6 jaar ervaring in project management of change management
 • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels. Beheersing van Frans is een pre.
 • Ervaring met Program – en Project management methodologieën: Agile, OPEX, CI, Lean
 • Lean Green belt of Black belt is pre

Wat wij jou aanbieden

 • Standplaats is Alphen aan den Rijn (NL) of Brussel (BE)
 • Ongeveer 15% van je tijd ben je op andere locaties binnen de Benelux cluster (Post-corona)
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.

Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com. 

#LI-TZ1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'