Customer Service medewerker
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
2020-02-29

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagdagelijkse werking te kunnen verbeteren, zijn we op zoek naar een Customer Service Agent.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een energieke collega om onze klanten van een optimale dienstverlening te voorzien.  

Een typische dag op het werk

De afdeling Customer Service is de commerciële binnendienst van Electrolux die nauw samenwerkt met onze klanten, de retailers die onze producten verkopen aan de consument. Deze afdeling verzorgt een zo efficient en klantvriendelijk mogelijk verloop van de verkoopondersteunende processen (bestelling, levering, informatieverstrekking en facturatie) met als doel onze klanten blijvend aan ons te binden.

Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn ben je verantwoordelijk voor het invoeren, opvolgen, monitoren en controleren van prijsoffertes, bestellingen en leveringen. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van de klant in geval van eventuele problemen met bestellingen en bied je extra ondersteuning aan de salesafdeling. Je haalt energie uit klantcontact, per mail en ook telefonisch en weet keer op keer de klantrelatie te versterken door op een open en proactieve manier problemen te verhelpen en te voorkomen. 

Jij bent

 • Klantgericht -  Op een proactieve manier zorg jij voor de beste klantervaring
 • Nauwkeurig - Je volgt alles in detail op en zorgt voor een gestructureerde administratie.
 • Communicatief - Het schrijven van emails en telefonisch klantcontact doe je graag.
 • Teamspeler - Je deelt jouw kennis en ervaring graag met anderen, vraagt om hulp wanneer nodig en bent bereid collega's te ondersteunen.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
 • Je hebt reeds  werkervaring, bij voorkeur in een B2B omgeving.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office en SAP of je bent bereid om dit aan te leren.

Wat wij jou aanbieden

 • Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het team als ook de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een van onze salesteams.
 • Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
 • Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 
Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Thijs Zoontjens, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: thijs.zoontjens@electrolux.com 


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'