Customer Service Representative
Sales
Full Time
Brussels, Belgium
2019-09-30

Bouw de relatie met onze handelspartners verder uit.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor de afdeling Customer Service dringend op zoek naar een Customer Service Representative die met een op-en-top service de verwachtingen van onze handelspartners kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

De afdeling Customer Service is de commerciële binnendienst van Electrolux die nauw samenwerkt met onze klanten, voornamelijk retailers die als handelspartner in de domeinen Elektro Retail of Kitchen Retail onze artikelen aan de eindconsument aanbieden. 

Vanuit ons kantoor in Evere (Brussel) zorg jij ervoor dat de klanten die ons contacteren snel en accuraat bediend worden en jou als belangrijke schakel in hun verkoopproces erkennen. Je ondersteunt hen bij het verwerken van hun bestellingen en je draagt bij tot het zorgeloos zaken doen met de klant door te anticiperen op mogelijke logistieke uitdagingen. 

Samen met jouw rechtstreekse collega’s van de afdeling Customer Service ondersteun je de Account Managers van de salesafdeling vanaf de creatie van een nieuwe klant. Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor de goede opvolging van de dossiers van een aantal klanten. Als hun eerste aanspreekpunt onderneem je acties waardoor je hen het leven zo gemakkelijk mogelijk maakt. Communicatie per e-mail en telefonisch contact zijn jou niet vreemd waardoor je iedereen binnen en buiten de organisatie steeds geïnformeerd houdt over de laatste ontwikkelingen. Op die manier slaag je erin om bij iedereen een positief beeld van jou, jouw afdeling en Electrolux achter te laten.

Jij bent

 • Nauwkeurig – Je volgt alles in detail op en je zorgt voor een gestructureerde administratie en een efficiënte communicatie. Jouw werk staat altijd volledig in het teken van de klant en de telefoon en e-mail werken als een magneet op jouw zin voor servicegerichte ondersteuning. 
 • Oplossingsgericht – Je bent creatief en je denkt in praktische, eenvoudige en klantgerichte oplossingen. Je zoekt steeds naar verbeteringen die het voor onze handelspartners gemakkelijker maken om met ons samen te werken.
 • Positief – Enthousiasme van ’s ochtends tot ’s avonds is een must om onze waarden uit te dragen. Een gezonde commerciële feeling en een flinke dosis empathisch vermogen staan bij jou garant om de klant in de beste omstandigheden te woord te staan.
 • Stressbestendig – Je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt. Met jouw flexibele ingesteldheid kan je alles aan. 

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een bachelordiploma behaald (of gelijkwaardig door ervaring). 
 • Bij voorkeur heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld in een B2B-gerichte customer service of in een commerciële binnendienst.
 • Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels.
 • Je hebt een goede kennis van MS Office en SAP of je bent bereid om dit aan te leren.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie aan de hand van een contract voor onbepaalde duur met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment.
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.