Customer Service Specialist
Consumer & Customer Care
Full Time
Helsinki, Finland
2021-10-16

Sijainti: Kalasatama, Helsinki, Finland

Kesto: Määräaikainen 12 kuukautta

Vastaa puheluihin, jotka piristävät jonkun päivää.

Luomalla haluttavia ratkaisuja ja hienoja kokemuksia, jotka rikastuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää ja planeettamme hyvinvointia, haluamme tuottaa nautinnollista ja kestävää elämänlaatua. Menemme joka päivä töihin päättäen tehdä elämästämme paremman - asiakkaidemme ja planeettamme hyvinvoinnin hyväksi.

Työllistämme upeita ihmisiä erilaisista taustoista paitsi siksi että se on oikein, myös siksi että uskomme että erilaiset näkökulmat tekevät liiketoiminnastamme menestyksekkäämpää ja innovatiivisempaa. Jos jaat arvomme, liity joukkoomme! Löydät lisää tietoa meistä osoitteista @lifeatelectrolux ja career.electroluxgroup.com

Työpisteesi sijaitsee Kalasatamassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Seuranasi viihtyisässä toimistossamme on 80 kollegaa erilaisista funktioista kuten myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta ja teemme kaikki työtä saman tavoitteen eteen: Haluamme tehdä elämästä parempaa.

Missiomme:

Asiakkaamme ovat keskipisteemme. Kuuntelemme heidän toiveitaan ja tarpeitaan tuotteen suunnittelusta alkaen sen markkinoille saattamiseen ja aina siihen saakka, kunnes tuote viedään kotiin ja otetaan käyttöön. Tässä vaiheessa kuvioon astut sinä. Kuuntelet, ymmärrät, toimit empaattisesti ja tarjoat ratkaisun, joka ei pelkästään ratkaise asiakkaan ongelmaa, vaan tarjoaa myös positiivisesti paremman kokemuksen. Tiimimme kuuntelee, ymmärtää ja luo ratkaisuja, jotka eivät vaan korjaa ongelmaa vaan luovat merkityksellisiä kokemuksia. Haemme tiimiimme henkilöä, joka tarttuu ripeästi toimeen positiivisella, aikaansaavalla asenteella ja puhaltaa yhteen hiileen yhteisen hyvän puolesta - tehden elämästä parempaa.

Tyypillinen päivä:

Olet asiakkaamme ensimmäinen kontakti silloin kun hän tarvitsee meitä eniten.  Puhelin ja sähköposti ovat pääasialliset työvälineemme, kun tarjoamme erinomaista palvelua asiakkaillemme huolehtimalla heidän tilauksistaan, reklamaatioistaan tai tuotetiedusteluistaan. Valikoimassamme on tuotteita astianpesukoneista ja kuivausrummuista kahvinkeittimiin ja leivänpaahtimiin ja pääset kerryttämään ja hyödyntämään osaamistasi kaikista tuoteryhmistä. Taustatukenasi on tiimi, joka auttaa sinua aina nopeasti ongelmien ratkaisemisessa.

Vaatimukset:

·       Kokemusta vastaavasta roolista
·       Asiakaskeskeinen ja todellinen tiimipelaaja. Ymmärrät ihmisiä ja osaat soveltaa ihmissuhde- ja ongelmanratkaisutaitojasi asiakkaiden vakuuttamiseen ja rauhoittamiseen sekä muiden auttamiseen
·       Olet joustava ja tuloslähtöinen
·       SAP-käyttötaito lasketaan eduksi
·       Sujuva suomen- ja englanninkielentaito, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Me Electroluxilla kannamme vastuun omasta kehittymisestämme ympäristössä, joka tukee erilaisuutta ja halua oppia toisiltamme. Aidosti monikulttuurisessa ympäristössä teemme arjesta parempaa luomalla merkityksellisiä kokemuksia niin työntekijöille kuin asiakkaillemme, ympäri maailmaa.

Lue lisää meistä LinkedInistä: https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/nordics

#LI-KS1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'