Datamedewerker Sales (part-time)
Sales
Full Time
Alphen, Netherlands
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om een toonaangevende service te garanderen. Om dit te bereiken zijn we continu bezig met het optimaliseren van onze processen met het oog op de service beleving. Als Datamedewerker Sales 20h ben je een belangrijke schakel in de klantbeleving voor onze retail partners en consumenten.

Een dag op het werk

Om de retail partners en uiteindelijk ook onze consumenten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen is het belangrijk dat klanten de beschikking hebben over onze productinformatie, -specificaties en commerciële afspraken. Als Sales Support Medewerker zorg je ervoor dat al deze informatie wordt ingevoerd in de systemen van onze klanten. Deze informatie wordt vervolgens onder andere gebruikt om onze producten te tonen op de website van de retailer.

Nu online shoppen steeds belangrijker wordt neemt het werk van onze Sales Support afdeling toe, om deze reden zijn we op zoek naar versterking van het team, voor 20 uur/week (0.5 FTE).

Jij bent

  • Nauwkeurig – Je bent in staat om methodisch en gestructureerd informatie in te voeren.
  • Teamspeler – Samen met jouw collega’s vang je alle taken op.

Opleiding & ervaring

  • Je hebt ervaring met administratieve taken.
  • Kennis van ERP systemen
  • Communicatief sterk in het Nederlands en Engels.

Wat wij jou aanbieden

  • Een tijdelijk contract voor 20 uur/week. Deze uren kunnen flexibel worden ingedeeld (5x4, 4x5 of 2,5x8)
  • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
  • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.

Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com. 

#LI-TZ1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'