Demand Planning Specialist
Sales
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.  
  
De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een Demand Planning Specialist ter versterking van onze afdeling Demand Planning. 
  
Een dag op het werk 
  
Als Demand Planner zorg je voor een levergarantie naar onze retailpartners en ben je verantwoordelijk voor een gezond voorraadbeheer. Je maakt hiervoor analyses van de beschikbare data en je onderhoudt de relaties met onze productielocaties in het buitenland. Dagelijks communiceer je met andere afdelingen zoals de commerciële binnen- en buitendienst, logistiek, product management en finance zodat je een zo goed mogelijke forecast kan maken voor de distributie en de verkoop van onze huishoudelijke apparaten. Daarnaast denk je ook mee met systeem- en procesverbeteringen binnen onze organisatie zodat het voorraadbeheer van onze apparaten nog efficiënter kan worden uitgevoerd. 
  
Jij bent 

· Analytisch & nauwkeurig – Je kan de kern uit informatie filteren en je durft met gefundeerde argumenten jouw eigen analyses bij de verschillende stakeholders te verdedigen. Je beseft dat details het verschil kunnen maken en je zorgt voor de juiste opvolging 
· Teamplayer – Informatie delen & krijgen met andere functies is cruciaal in jouw werk. Je stimuleert samenwerking, kan je communciatie aanpassen en kan je profileren als betrouwbare partner. Je begrijpt de gehele organisatie en je speelt hier handig op in. 
· Zelfstandig – Je kan je taken organiseren & deadlines halen. Je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt. Je voelt snel aan welke inspanningen er nodig zijn en neemt stappen om het doel te bereiken 
· Proactief & leergierig – Je benadert iedere situatie op een pro-actieve en constructieve manier. Je hebt oog voor mogelijke verbeteringen en probeert deze stap-voor-stap in het operationele proces te integreren. Je houdt er van om nieuwe inzichten te verwerven en hebt interesse in wat er leeft binnen het bedrijf

Opleiding & ervaring 

• Je hebt minimaal een bachelor werk- en denk niveau 
• Werkervaring & kennis van Excel of SAP-systemen is een plus 
• Je bent commercieel, administratief en servicegericht ingesteld. 
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels. 
  
Wat wij jou aanbieden 
  
• Een fulltime functie aan de hand van een arbeidsovereenkomst met een marktconforme verloning. 
• Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. 
• Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.

Meer info? 

Onze Talent Acquisition Partner vertelt je graag meer over deze functie. 
Thijs Zoontjens – thijs.zoontjens@electrolux.com 

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'