Distriktssäljare Köksfackhandeln, Region Syd
Sales
Full Time
Sweden
2019-12-02

Bygg relationer som skapar nya affärsmöjligheter.

Electrolux Group, med 55 000 anställda globalt och huvudkontor i Stockholm, firar i år 100 år. Med starka varumärken, ett unikt arv och ett rykte om känsla för smak, klädvård och välbefinnande, talar våra produkter för sig själva. Detta hindrar oss dock inte från att sträva efter att imorgon vara bättre än vad vi är idag, så vi fortsätter att förnya oss, bli än mer konkurrenskraftiga och bygga vår verksamhet och vårt erbjudande med vår konsument i centrum. Med denna möjlighet som Distriktssäljare ges du chansen att komma nära vår kund och stå på frontlinjen för att nå vårt syfte; Shape living for the better.

En vanlig dag på jobbet
Som Distriktssäljare för Electrolux ansvarar du för försäljningen av våra produkter till våra återförsäljare i köksfackhandeln. Du är operativ och ute på fältet 5 dagar i veckan för att utbilda, inspirera och utveckla dina kunder. I denna relationsbyggande roll driver du självständigt Region Syd mot än bättre resultat, genom att sätta upp årsplaner och mål för butikerna, följa upp på dem individuellt samt ett stort mått engagemang. 

Distriktet sträcker sig från Trelleborg och Ystad i söder upp till Kalmar och Växjö i norr, samt Halmstad på västkusten. Du utgår hemifrån och vi ser att Malmö med omnejd är lämplig bostadsort. Med jämna mellanrum besöker du också vårt svenska huvudkontor i Stockholm.

Vem du är
• Resultatdriven. Du visar på uthållighet och fokus genom att kontinuerligt sträva efter att nå dina mål och övervinna utmaningar.
• Anpassningsbar. Du analyserar och anpassar dig enkelt till olika personer och situationer i en komplex och föränderlig miljö.
• Relationsbyggare. Du etablerar och utvecklar nyttiga kontaktnät både inom och utanför organisationen och nyttjar dem till både din egna och organisationens fördel. Du förespråkar tvärfunktionellt samarbete och är tydlig och enkel i din kommunikation.
• Kundfokuserad. Du fokuserar på kunden, i allt du gör. Genom att ständigt hålla dig uppdaterad om marknad och trender lyckas du möta din kunds behov och förväntningar.
• Proaktiv och självgående. Du vet hur du ska prioritera ditt arbete och din vardag för maximal effektivitet och är inte främmande för att hugga i och kavla upp ärmarna där det behövs.

Kvalifikationer
• 2–3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Påvisad erfarenhet i förmåga att utveckla, entusiasmera och inspirera
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort
• Goda kunskaper inom MS Office (Excel, PPT etc.) och erfarenhet av CRM system
• Erfarenhet av försäljning inom köksfackhandeln är meriterande

Kontaktperson: Karin Söderström
Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'