Inventory distribution specialist
Sales
Full Time
Brussels, Belgium
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.
De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service te garanderen. In de huidige tijd is dit vaak een uitdaging en zijn goede samenwerking en communicatie tussen afdelingen vereist. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een Inventory Distribution Specialist ter ondersteuning van onze afdeling Demand Planning en Customer Service afdeling met een focus op beschikbaarheidsanalyse.

Een dag op het werk
Onze Demand Planning afdeling is verantwoordelijk voor de juiste forecast en voorraad. Terwijl onze Customer Service afdeling verantwoordelijk is voor het verwerken en opvolgen van bestellingen van onze retail partners. Als Inventory Distribution Specialist ben je verantwoordelijk beide processen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Veel van jouw werkzaamheden spelen zich af in SAP. Je analyseert de data en zorgt ervoor dat de huidige voorraad goed wordt verdeeld over onze klanten en dat we duidelijk kunnen communiceren over leveringsdata.
Waarnodig maak je aanpassing in ons orderverwerkingssysteem, of werk je met Excel of andere analytische programma’s om deze processen te optimaliseren. Je bent dagelijks in contact met collega’s van Demand Planning en Customer Service en deelt jouw kennis en ervaring met internationale collega’s.

Jij bent

 • Analytisch – SAP kent voor jouw weinig geheimen. Je bent bekend met order processen en weet op basis van data deze processen te stroomlijnen.
 • Hands-on & Resultaatgericht – In deze functie ben je een belangrijke pion in onze operationele activiteiten. Je voelt snel aan welke inspanningen er nodig zijn. Met beide voeten op de grond zoek je steeds naar eenvoudige en klantgerichte oplossingen.
 • Zelfstandig – Iedereen kan op jouw expertise vertrouwen. Je werkt geheel autonoom en je blijft steeds rustig. Je behoudt het overzicht als het drukker wordt. Met jouw flexibele mindset kan je alles aan.
 • Teamplayer – Een goede samenwerking en communicatie tussen de afdelingen is erg belangrijk. Jij krijgt collega’s mee in jouw bevindingen en oplossingen en zorgt dat iedereen betrokken blijft.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt minimaal een Bachelordiploma of gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Je hebt al professionele ervaring in supply chain & voorraadbeheer
 • SAP (ECC & APO) en Excel kennen weinig geheimen.
 • Ervaring met orderprocessen en data analyse.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Wat wij jou aanbieden

 • Een tijdelijke functie (6 maanden).
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.

Meer info?
Onze Talent Acquisition Partner vertelt je graag meer over deze functie. Thijs Zoontjens – thijs.zoontjens@electrolux.com

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'