Junior Product Manager
Product Line
Full Time
Brussels, Belgium
2020-01-31

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden. 

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service te garanderen. Daarom zijn we voor ons kantoor gelegen te Evere (Brussel) momenteel op zoek naar een Junior Product Manager die de Range Managers van de afdeling Product Line optimaal kan ondersteunen.

Een dag op het werk

Als Junior Product Manager zorg je binnen de afdeling Product Line voor een excellente en uiterst nauwkeurige opvolging van de master files die gebruikt worden voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt. Je verwerkt alle vereiste gegevens omtrent onze producten, de gekozen adviesprijzen, etcetera in deze bestanden en je zorgt ervoor dat alle data gerelateerd aan onze klanten volledig up-to-date blijft. 

De perfecte uitvoering van jouw werk is cruciaal voor Electrolux aangezien de master files gebruikt worden door verschillende afdelingen binnen de sales- en serviceorganisatie. Als spin in het web heb je zowel contact met Sales, Customer Service, Demand Planning en Marketing als met de SAP Key User voor het up-to-date houden van alle informatie die gelinkt is aan de verkoop en de distributie van onze producten. Je duikt in verschillende systemen en je verifieert de daarin vermelde productinformatie en de technische specificaties in zowel de Nederlandse als in de Franse taal. 

Jij bent

 •  Nauwkeurig –Je beseft dat details het verschil kunnen maken in jouw job. Daarom zorg je voor een uiterst precieze opvolging en verifieer je ieder detail op een minutieuze wijze. 
 • Analytisch – Je begrijpt de gehele organisatie en je speelt hier steeds handig op in. Je hebt interesse in alles wat er leeft binnen onze sector en je houdt alle trends en ontwikkelingen bij onze klanten goed in de gaten.
 • Resultaatgericht – In deze functie ben je een belangrijke pion in ons commerciële succesverhaal. Je voelt snel aan welke inspanningen er nodig zijn. Met beide voeten op de grond zoek je steeds naar eenvoudige en klantgerichte oplossingen. 
 • Positief – Enthousiasme van ’s ochtends tot ’s avonds is een must om onze waarden uit te dragen. Een bruisende persoonlijkheid, een gezonde commerciële feeling en een flinke dosis empathisch vermogen staan bij jou garant om iedere collega in de beste omstandigheden te kunnen ondersteunen.
 • Zelfstandig – Iedereen kan op jouw expertise vertrouwen. Je werkt geheel autonoom en je blijft steeds rustig. Je behoudt het overzicht als het drukker wordt. Met jouw flexibele mindset kan je alles aan. 

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een hoger diploma behaald (bachelor- of masterniveau).
 • Je hebt bij voorkeur minstens een eerste werkervaring in een commerciële organisatie. 
 • Je bent commercieel, administratief en servicegericht ingesteld. 
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels. 
 • Je beschikt over een geavanceerde kennis van Excel. Een goede kennis van product databases is een plus. 

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie aan de hand van een contract voor onbepaalde duur met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'