Junior Service Technician
Consumer & Customer Care
Full Time
Belgium
1970-01-01

 AEG Vacature – Junior Servicetechnieker

Klinken techniek en klantencontact voor jou als muziek in de oren? Dan is een job als junior servicetechnieker de perfecte match voor jou! Solliciteer bij AEG (Electrolux) en kom ons team op de baan versterken. Je kent ons van de wasmachines, droogkasten en keukenapparatuur. Waar we naar streven? Een schitterende dienstverlening voor onze klanten en een service van hoge kwaliteit!

EEN DAG OP HET WERK

Na een grondig opleidingstraject ga je samen met een ervaren collega de baan op. Vervolgens werk je volledig autonoom in je eigen regio.

Jouw dag start met het doornemen van jouw planning. Je kijkt in je bestelwagen na of de benodigde werkuitrusting en onderdelen aanwezig zijn. Vervolgens ga je op weg. 

Je gaat bij klanten thuis de defecte apparaten herstellen waarna je het correcte gebruik ervan toelicht. Ook advies geven over het vervangen van apparatuur en de verkoop van onderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten behoren tot je takenpakket.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT?
Klant is koning. Je begrijpt wat belangrijk is voor onze klanten en je helpt hen graag verder. Bij jou staat de klant echt centraal. Je goed humeur en je optimisme werken aanstekelijk en zorgen voor de allerbeste klantenervaring.
Je bent een echte techneut. Je bent technisch sterk en leergierig. Je beschikt over een goede basiskennis van elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica. Ook kennis van koeltechniek? Dan heb je een streepje voor! Je AEG-productkennis hou je up-to-date door regelmatig opleidingen te volgen in ons eigen training center of via onze online tools.
Je gaat volledig autonoom de baan op. Je beschikt over een geldig rijbewijs en je bent qua rijgedrag een voorbeeld voor andere weggebruikers.

WAT BIEDEN WE JOU AAN?
•Een goed salaris en prima aanvullende arbeidsvoorwaarden in een internationaal bedrijf met een uitstekende reputatie als marktleider.
•Een uitgebreid opleidingstraject met de nodige bijscholing en begeleiding (online, in ons training center in Evere (Brussel) en on-the-job training).
•Een bedrijfscultuur met veel aandacht voor innovatie, digitalisering, duurzaamheid en een aangename werkomgeving.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan snel!

#LI-DG1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'