Medewerker Service Contact Center
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Bied een excellente service aan onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor het Service Contact Center van de afdeling Customer & Consumer Services dringend op zoek naar meerdere Service Contact Center Agents die met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

Het Service Contact Center helpt consumenten verder met al hun vragen omtrent onze huishoudelijke apparaten en onze bijhorende dienstverlening. Een groot deel van de werkzaamheden richt zich op de behandeling van mogelijke problemen, defecten of storingen van de huishoudelijke apparaten van onze consumenten. De afdeling telt een 35-tal medewerkers die steeds vol enthousiasme een excellente service nastreven.

Vanuit ons kantoor in Alphen aan den Rijn zorg je er als Service Contact Center medewerker voor dat je gedurende het contact met onze consumenten alle vereiste informatie van het gemelde probleem, defect of storing van het huishoudelijke apparaat zo volledig en zo correct mogelijk kan registreren zodat de reparatie van hun apparaten goed en efficiënt uitgevoerd kan worden. Daarnaast help je onze consumenten verder met al hun vragen en bezorg je hen ook de benodigde informatie met betrekking tot onderhoud, installatie, eventuele promotiecampagnes, acties, evenementen en andere diensten.

Jij bent

 • Nauwkeurig – Je volgt alles in detail op en je zorgt voor een gestructureerde administratie en een efficiënte communicatie. Jouw werk staat altijd volledig in het teken van onze consumenten en de telefoon en e-mail werken als een magneet om hen een servicegerichte en efficiënte ondersteuning te bieden. 
 • Empathisch – Je bent onze consumenten nét een stapje voor: je begrijpt hun situatie en je biedt hen de allerbeste oplossing aan. 
 • Positief – Enthousiasme van ’s ochtends tot ’s avonds is een must om onze waarden uit te dragen. Een gezonde commerciële feeling en een flinke dosis empathisch vermogen zorgen ervoor dat jij onze consumenten op de beste manier te woord staat.
 • Stressbestendig – Je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een opleiding op MBO/HBO-niveau gevolgd of je beschikt over een gelijkwaardig werk- en denkniveau.
 • Bij voorkeur heb je reeds een eerste succesvolle werkervaring achter de rug in een klantgerichte functie met veel telefonisch contact en klachtenbehandeling via e-mail.
 • Je vertoont affiniteit met onze sector en je hebt interesse in digitale ontwikkelingen. 
 • Je bent minimaal 32u per week beschikbaar en je kan van maandag tot vrijdag in flexibele diensten tussen 8u00 en 17u00 werken.
 • Je beschikt over een zeer goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie met een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
 • Een uitdagende baan bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. 
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.

Verdere vragen

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Thijs Zoontjens, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: thijs.zoontjens@electrolux.com.

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'