Platschef
Consumer & Customer Care
Full Time
Malmö, Sweden
2020-08-16

Skapa ett bättre boende för tusentals.

Platschef

Våra kunder är vårt allt. Att förstå deras behov och önskemål är den röda tråden i allt vi gör, från sättet vi designar våra produkter på till hur vi ser efter dem när våra kunder tagit med dem hem. Och det är här du kommer in i bilden. Genom att leda och driva vår serviceverksamhet i Skåneregionen som Platschef är du en av hörnstenarna i att skapa ett eftermarknadserbjudande där kunder kan förvänta sig och lita på vår förmåga att ge fantastisk service och support. 

En vanlig dag på jobbet
På servicestationen i Malmö arbetar kontorspersonal, tekniker och installatörer. I din roll som platschef gör du kontoret till en ännu bättre plats att jobba på! Du ansvarar för att leda och utveckla din personal och har totalt 5 direktrapporterande. Förutom att stötta operativt med organisering av våra teknikers uppdrag har du ett strategiskt ansvar för att kontinuerligt utveckla vår serviceverksamhet i samarbete med vår svenska Servicechef. Du känner både din personal och marknaden, och kan genom din tidigare erfarenhet från arbetet med service eller eftermarknad omvandla tanke till handling och på så sätt hjälpa oss att skapa en ännu bättre kundupplevelse. 

Vem du är
Kollaborativ Ledare. Du lyssnar och ställer frågor, tar in andras idéer och jobbar tillsammans med ditt team för att skapa en tydlig riktning med gemensamma lösningar och mål.
Agil. Du analyserar och anpassar dig enkelt till olika personer och situationer i en komplex och föränderlig miljö. 
Resultatinriktad. Du visar på uthållighet och fokus och vet hur du går från tanke till handling.
Organiserad. Du har förmågan att prioritera och planera för att nå företagets mål.
Innovativ. Du låter din erfarenhet guida dig och ditt team till att kontinuerligt prova nya tanke- och arbetssätt.

Utbildning & Erfarenhet
•Erfarenhet av personal- samt arbetsmiljöansvar i liknande roll som kontorsansvarig, verkstadschef eller platschef från industri
•Erfarenhet av arbete med eftermarknad och/ eller resande tekniker
•Mycket goda kunskaper i både svenska & engelska

Kontaktperson: Karin Söderström


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'