Q-technician
Consumer & Customer Care
Full Time
Stockholm, Sweden
2020-02-26

Vill du ha ett omväxlande jobb och vara en viktig del i ett världsledande företag? Electrolux expanderar och söker nu kundfokuserade servicetekniker i Stockholm.

Electrolux som arbetsgivare
Shape living for the better – vi på Electrolux strävar alltid efter att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass. Därför arbetar vi kontinuerligt med utbildning av våra medarbetare, allt för att du ska vara väl förberedd att möta våra kunders behov på bästa sätt.

En typisk arbetsdag
Du startar arbetsdagen på stationen där du träffar dina kollegor över en kaffe, går genom dagens arbete och planerar morgondagens jobb. Sedan bär det av med bilen full med reservdelar redo att göra våra kunders vardag enklare. Arbetet ute på fältet är omväxlande och innebär primärt felsökning och reparation av vitvaror.
Som Q-tekniker har du också uppgifter på vårt kontor, du fungerar som brygga mellan vår tekniska avdelning och fältet. Mot dina kollegor på fältet fungerar du som första kontakt angående tekniska frågor, och supporterar på så vis dem i deras dagliga arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att träffa människor, är lösningsfokuserad och har ett intresse för teknik. Elbehörighet/El-vana är ett krav i denna roll, men kylackreditering ses som meriterande. Då arbetet sker ute hos kunder så tror vi också att du har god social förmåga och trivs med att själv planera dina arbetsdagar.
Du har gymnasieutbildning, B-körkort samt goda kunskaper i Svenska och Engelska. Övriga språk är såklart meriterande. Gedigen produktutbildning kommer tillhandahållas av oss vid anställning.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Karin Söderström

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'