Senior Customer Service Agent
Sales
Full Time
Brussels, Belgium
2020-02-29

Voor klantgerichte teamspelers

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Om onze dagdagelijkse werking te kunnen verbeteren, zijn we dringend op zoek naar een Customer Service Agent.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een energieke collega om onze klanten van een optimale dienstverlening te voorzien.

Een typische dag op het werk

De afdeling Customer Service is de commerciële binnendienst van Electrolux die nauw samenwerkt met onze klanten, de retailers die onze producten verkopen aan de consument. Deze afdeling verzorgt een zo efficiënt en klantvriendelijk mogelijk verloop van het leveringsproces aan de klant met als doel onze klanten blijvend aan ons te binden.

Vanuit ons kantoor in Evere ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, monitoren en controleren van bestellingen en leveringen. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en onderhoud proactief contact ter voorkoming en in opvolging van eventuele problemen met leveringen en bestellingen. Je haalt energie uit klantcontact, per mail en ook telefonisch en weet keer op keer de klantrelatie te versterken door op een open en proactieve manier problemen te verhelpen en te voorkomen. 

Jij bent

• Klantgericht – Op een proactieve manier zorg jij voor de beste klantervaring
• Nauwkeurig - Je volgt alles in detail op en zorgt voor een gestructureerde administratie
• Communicatief – Het schrijven van e-mails en telefonisch klantcontact, in zowel Nederlands en Frans is geen probleem.
 Teamspeler – Je deelt jouw kennis en ervaring graag met anderen, vraagt om hulp wanneer nodig en bent bereid collega’s te ondersteunen.

Opleiding & ervaring

• Je hebt een bachelorniveau of gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt een goede kennis van het Nederlands, het Frans en het Engels.
• Je hebt ervaring opgedaan in een B2B omgeving, hierin is de telefoon je beste vriend.
• Je hebt een goede kennis van MS Office en het werken met CRM systemen (ervaring met SAP is een pre).

Wat wij jou aanbieden

• Een uitdagende functie met een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen
 
Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Thijs Zoontjens, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: thijs.zoontjens@electrolux.com 


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'