Service Level Agreement Expert
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.  
  
De vraag naar een optimale dienstverlening wordt echter met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om voor onze merken en apparaten een toonaangevende service te garanderen. Hiervoor zijn goede afspraken met onze commerciële klanten van belang. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een Service Level Agreement Expert om onze klantrelatie te versterken en tot de beste overeenkomsten te komen, waarin het belang van onze klant en dat van Electrolux wordt gewaarborgd. 
  
Een dag op het werk 
  
Als Service Level Agreement Expert ben je verantwoordelijk voor het opstellen en verbeteren van SLA’s met onze partners (bijvoorbeeld Coolblue, bol.com, BCC , etc.) aan de hand van de procedures en werkwijzen binnen Electrolux en de wetgeving. Hierin weet je zowel de belangen van de consument, onze klant en Electrolux te behartigen. 
Je moet hiervoor een netwerk uitbouwen binnen de organisatie met de Sales afdelingen, de Finance afdeling en nauw samenwerken met de Service Manager Benelux. Je rapporteert aan de Consumer Excellence Manager Benelux.

Jij bent 

•  Verbindend – Jij weet wat er speelt binnen de organisatie en onze klanten. Dit zet jij om passende SLA’s die onze samenwerking versterken.
Klantgericht – Door jouw aanpak worden commerciële relaties versterkt en zorgen we ervoor dat we onze consumenten op de best mogelijke manier bedienen.
Analytisch – Jij ziet uitdaging in de complexiteit van SLA’s en weet alles tot in detail vast te leggen.
Commercieel – Met oog voor klant en consument bereik je het beste resultaat voor Electrolux

Opleiding & ervaring 

• Je hebt een juridische achtergrond, met kennis van consumentenwetgeving. Bij voorkeur gericht op Techniek Nederland (de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel). 
• Je hebt reeds ervaring opgebouwd in een positie waarbij je jouw commerciële skills diende te combineren met een nauwkeurige en detaillistische aanpak, rekening houdend met een juridische context (bijvoorbeeld in een functie binnen Purchasing). 
• Kennis en ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van SLA’s

Wat wij jou aanbieden 

• Een fulltime functie op basis van een arbeidsovereenkomst met een marktconforme beloning. 
• Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. 

Meer info? 

Onze Talent Acquisition Partner vertelt je graag meer over deze functie. 
Thijs Zoontjens – thijs.zoontjens@electrolux.com 


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'