Service Monteur AEG en Zanussi
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Nederland

Repareer de merken AEG en Zanussi bij de mensen thuis

Door het creëren aantrekkelijke oplossingen en ervaringen, die het dagelijks leven van onze consument verrijken, willen we een sturende kracht zijn in de ontwikkeling van duurzaam leven. Dagelijks gaan we vastberaden aan het werk om het leven van morgen vorm te geven - voor onze consument en het welzijn van onze planeet. 

Om dat te bereiken, zijn we altijd op zoek naar talent met een brede verscheidenheid in achtergrond en ervaring - niet alleen omdat dit juist is, maar omdat we geloven dat een diversiteit aan perspectieven bijdraagt aan een innovatieve en veerkrachtige werkomgeving. Als jij onze normen en waarden deelt, nodigen we je uit om jouw plaats in onze wereldwijde organisatie te vinden. Leer ons beter kennen op @lifeatelectrolux en op career.electroluxgroup.com

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we op zoek naar service monteurs voor verschillende regio's: Randstad en regio Zuid. In deze functie repareer je in de aangegeven regio groothuishoudelijke apparaten van de merken AEG, Electrolux en Zanussi bij onze consumenten aan huis.

De eerste maanden volg je een intensieve opleiding op ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Zo leer je onze bedrijfsorganisatie en onze apparaten op de meest efficiënte wijze kennen. Vervolgens ga je samen met een ervaren collega op pad. Vanaf het moment dat je jouw opleidingstraject volledig afgerond hebt, werk je volledig zelfstandig in jouw eigen regio. Jouw productkennis houd je up-to-date door regelmatig trainingen te volgen in ons eigen opleidingscentrum of via onze online tools.

Nadat je thuis jouw planning doorgenomen hebt, kijk je na of de nachtkoerier al de benodigde werkuitrusting en reserve onderdelen correct heeft aangeleverd. Klaar om te vertrekken! Met jouw technische skills en klantgerichte aanpak ga je dagelijks bij onze consumenten langs om defecte groothuishoudelijke apparaten te repareren, zoals bijvoorbeeld wasmachines, droogkasten, vaatwasmachines en ovens. Tegelijkertijd licht je het correcte gebruik van onze producten toe. Daarnaast geef je advies over het vervangen van apparatuur en de aankoop van onderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de klanten waar jij storingen verhelpt of reparaties uitvoert.

Jij bent

· Servicegericht – Je begrijpt wat belangrijk is voor onze consumenten en je helpt hen graag verder zodat zij onze apparaten optimaal kunnen gebruiken.
 
· Flexibel – Je kan jezelf aan iedere situatie aanpassen maar je zet de klant wel steeds voorop. Indien nodig lever je een extra inspanning zodat je alle geplande reparaties voor het einde van de dag afgewerkt krijgt.
 
· Positief – Van jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen blij.
 
· Technisch sterk – Je kent jouw vak en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 Opleiding & ervaring

· Je hebt een technische opleiding op MBO (MTS-E) niveau gevolgd, of je behaalt een gelijkwaardig werk- en denkniveau waarbij je kan aantonen dat je over een goede kennis beschikt van elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica. Kennis van koeltechniek is een plus.
· Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in een technische en klantgerichte (buitendienst)functie.
· Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal.
· Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
· Je werkt zelfstandig en nauwgezet en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden

· Een fulltime functie met een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. Er wordt voor jou een servicebus voorzien zodat je onze consumenten kan bezoeken.
· Een uitdagende baan bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
· Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
· Een uitgebreid trainingstraject in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn waardoor je onze producten leert kennen.
· Je werkt geheel autonoom en flexibel in de regio rondom jouw woonplaats waardoor we jou een optimale work-life balance kunnen aanbieden.

Meer info vind je hier:
https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/aeg-electroluxnetherlands/

Electrolux is a leading global appliance company that has shaped living for the better for more than 100 years. We reinvent taste, care and wellbeing experiences for millions of people, always striving to be at the forefront of sustainability in society through our solutions and operations. Under our brands, including Electrolux, AEG and Frigidaire, we sell approximately 60 million household products in approximately 120 markets every year. In 2020 Electrolux had sales of SEK 116 billion and employed 48,000 people around the world. For more information go to www.electroluxgroup.com.

 

#LI-TZ1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'