Service Planner / Dispatcher
Consumer & Customer Care
Full Time
Belgium
2019-12-31

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een klantgerichte Service Planner - Dispatcher die de afdeling Field Service naar een hoger niveau kan brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten kan overtreffen.

Een dag op het werk

Vanuit ons kantoor te Evere teken jij als Service Planner samen met één collega de beste routes uit voor al onze servicetechniekers zodat onze consumenten op de meest efficiënte wijze bediend worden. Je daagt jezelf uit door de planning dagelijks te corrigeren en te optimaliseren waardoor onze techniekers naadloos de ene na de andere klant kunnen helpen. Daarvoor sta je continu in contact met de techniekers, ons contact center en het warehouse. Indien nodig neem je ook zelf contact met consumenten op zodat lege plaatsen in de planning op een snelle en accurate wijze opgevuld worden. Bij problemen schakel je snel en efficiënt en zorg je ervoor dat alles zo snel mogelijk opgelost wordt zodat onze consumenten toch nog geholpen kunnen worden. Je zorgt er ook voor dat verlofaanvragen en ziektemeldingen in de planning opgenomen worden. Op die manier houd je de globale totaalcapaciteit op punt en kunnen onze techniekers – dankzij jou – onze consumenten in de meest ideale omstandigheden van dienst zijn. 

Jij bent

 •  Communicatief sterk – Je bouwt heel vlot contacten op – zowel intern binnen het bedrijf als extern met consumenten - en je helpt mensen graag op een professionele, efficiënte en klantgerichte wijze verder. 
 • Talenknobbel – Je bent vlot tweetalig Nederlands-Frans. Extra talenkennis van het Engels is een handig pluspunt. 
 • Buitengewoon inzichtelijk vermogen – Je beschikt over een uitgebreide kennis van het Belgisch wegennetwerk. Daarnaast ben jij als ‘problemsolver’ iedereen altijd een stapje voor.
 • Stressbestendig – Je blijft rustig en je behoudt het overzicht als het drukker wordt.
 • Polyvalent – Als onderdeel van de afdeling Customer & Consumer Services zal jij ook andere telefonische en administratieve werkzaamheden uitvoeren.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt bij voorkeur reeds praktijkervaring opgebouwd als planner in een serviceomgeving, bijvoorbeeld in consumer care of in dispatching zelf.  
 • Je kan zeer nauwkeurig en goed georganiseerd werken. Zelfs in de meest stressvolle situaties neem je met veel enthousiasme de volledige verantwoordelijk op voor jouw takenpakket. 
 • Je hebt gevoel voor logistiek en jouw kennis van het Belgisch wegennetwerk is volledig up-to-date.
 • Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands en het Frans en een goede kennis van het Engels.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.

Wat wij jou aanbieden

 • Een functie met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment.
 • Een vast uurrooster zonder avond- of weekendwerk dat volledig afgesteld is op de bereikbaarheid van ons contact center (ma-vrij, 8u00-17u00).
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'