Service Technician
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Start jouw carrière als onderhoudsmonteur! 

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.
De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Voor onze consumenten, maar zeker zo belangrijk voor onze collega’s. 

Investeren in je carrière is belangrijk. Electrolux doet dit door afgestudeerde technici een interne opleiding aan te bieden, waarna je binnen een aantal maanden zelfstandig in je eigen regio aan het werk kunt. Afhankelijk van jouw ambities kun je met jouw kennis en ervaring doorgroeien tot eerste technicus, of bijdragen aan het opleiden en trainen van collega’s en nieuwkomers.

Een dag op het werk

Bij jouw opstart volg je een intensieve opleiding op ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Zo leer je onze bedrijfsorganisatie en onze apparaten op de meest efficiënte wijze kennen. Vervolgens ga je samen met een ervaren collega op pad. Zodra je jouw opleidingstraject volledig afgerond hebt, werk je volledig zelfstandig in jouw eigen regio. Jouw productkennis houd je up-to-date door regelmatig trainingen te volgen in ons eigen opleidingscentrum of via onze online tools. 
Nadat je thuis de planning doorgenomen hebt, kijk je of de nachtkoerier al de benodigde werkuitrusting en reserveonderdelen in jouw bus heeft geplaatst. Klaar om te vertrekken! Met jouw technische skills en klantgerichte aanpak ga je dagelijks bij onze consumenten thuis defecte groothuishoudelijke apparaten herstellen zoals bijvoorbeeld wasmachines, drogers, vaatwasmachines en ovens. Tegelijkertijd licht je het correcte gebruik van onze producten toe. Daarnaast geef je advies over het vervangen van apparatuur en de aankoop van onderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de klanten waar jij storingen verhelpt of reparaties uitvoert. Op die manier kan je ook nog eens extra bonus verdienen. 

Jij bent

Servicegericht – Je begrijpt wat belangrijk is voor onze consumenten en je helpt hen graag verder zodat zij onze apparaten optimaal kunnen gebruiken.
Flexibel – Je kan jezelf aan iedere situatie aanpassen maar je zet de klant wel steeds voorop. Indien nodig lever je een extra inspanning zodat je alle geplande reparaties voor het einde van de dag afgewerkt krijgt. 
Positief – Van jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen blij.
Technisch sterk – Je kent jouw vak en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Opleiding & ervaring

• Je hebt een technische opleiding gevolgd waardoor je over een goede kennis beschikt van elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica. Kennis van koeltechniek is een plus.
• Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in een technische en servicegerichte (buitendienst)functie. 
• Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis van het Engels is een plus.
• Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
• Je werkt zelfstandig en nauwgezet en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden

• Een fulltime functie met een marktconforme verloning (inclusief bonus- en commissiesysteem), goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 27 vakantiedagen) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
• Een uitdagende functie bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. 
• Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een uitgebreid opleidingstraject in onze werkplaats in Alphen aan den Rijn waardoor je onze producten leert kennen. 
• Je werkt geheel autonoom en flexibel in de regio rondom jouw woonplaats waardoor we jou een optimale work-life balance kunnen aanbieden. Er wordt voor jou een bestelwagen voorzien voor de werkverplaatsingen tijdens de diensturen.

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'