Servicemonteur
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
2019-05-31

Bied een excellente service aan onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Voor de afdeling Field Operations – Consumer Care zijn we dringend op zoek naar servicemonteurs voor de regio's Amsterdam, Den Haag en Utrecht. In deze functie repareer je in de aangegeven regio groothuishoudelijke apparaten bij onze consumenten aan huis.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die de dienstverlening binnen de afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

De eerste weken volg je een grondige training op ons kantoor gelegen te Alphen aan den Rijn zodat je onze dienstverlening en onze apparaten op de meest efficiënte wijze leert kennen, waarna je samen met een ervaren collega-monteur de weg opgaat. Wanneer je jouw trainingstraject volledig afgerond hebt, werk je volledig zelfstandig in jouw eigen regio. 

Je krijgt de benodigde werkuitrusting ter beschikking zodat je zonder zorgen de planning kan volgen die jouw collega’s van het kantoor voor jou uitgestippeld hebben. Met jouw technische kennis en klantgerichte instelling herstel je bij onze consumenten thuis defecte groothuishoudelijke apparaten zoals bijvoorbeeld wasmachines, droogkasten, vaatwasmachines en ovens. Je licht het correcte gebruik van onze producten toe en je geeft verder advies over onderhoudsproducten, accessoires en servicecontracten. Daarnaast zorg je er samen met de collega’s van de binnendienst voor dat jouw onderdelenvoorraad altijd in orde is zodat iedere klant bij het eerste bezoek meteen geholpen kan worden.

Jij bent

 • Commercieel – Je begrijpt wat belangrijk is voor onze consumenten en je helpt hen graag verder zodat zij optimaal kunnen genieten van de prestaties van onze apparaten.
 • Flexibel – Je kan jezelf aan iedere situatie aanpassen. Indien nodig lever je een extra inspanning zodat je alle geplande reparaties voor het einde van de dag afgewerkt krijgt.
 • Positief – Van jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen blij.
 • Technisch sterk – Je kent jouw vak en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een technische opleiding op MBO (MTS-E) niveau gevolgd, of je behaalt een gelijkwaardig werk- en denkniveau waarbij je kan aantonen dat je over een goede kennis beschikt van elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica. Kennis van koeltechniek is een plus.
 • Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in een technische en klantgerichte (buitendienst)functie. 
 • Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
 • Je werkt zelfstandig en nauwgezet en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie met een marktconforme beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke apparaten, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. Er wordt voor jou een servicebus voorzien zodat je onze consumenten kan bezoeken.
 • Een uitdagende baan bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
 • Een uitgebreid trainingstraject in onze werkplaats gelegen te Alphen a/d Rijn waardoor je onze producten leert kennen. 

Verdere vragen

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.