Servicetechnicus witgoed
Consumer & Customer Care
Full Time
Brussels, Belgium
2018-08-31

Creëer de beste klantbeleving voor onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt te brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudapparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken.

Om onze dagdagelijkse werking te kunnen verbeteren, zijn we dringend op zoek naar Field Service Technicians voor onderstaande regio's: 

- regio Antwerpen
- regio Oost- & West-Vlaanderen
- regio Waasland
- regio Vlaamse Ardennen

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.

Een dag op het werk

Als servicetechnicus herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt. 

De eerste weken volg je een intensieve opleiding op ons kantoor te Evere zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt.

Jij bent

• Autonoom - zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. 
Commercieel- je weet wat écht belangrijk is voor de klant en je informeert hem graag verder.
Flexibel - je kan je naar iedere situatie aanpassen en je levert graag een extra inspanning.
Positief ingesteld - met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind.
Technisch sterk - je kent jouw vak en je bent mee met de laatste ontwikkelingen.

Opleiding & ervaring

• Je hebt minimaal een diploma hoger technisch secundair onderwijs of gelijkwaardig door ervaring.
• Je hebt een goede technische kennis van elektriciteit, elektromechanica en/of elektronica, bij voorkeur aangevuld met relevante werkervaring in een klantgerichte (buitendienst)functie.
• Je bent bereid om in de aangegeven regio te werken en je binnen deze omgeving te verplaatsen.
• Je beschikt over een zeer goede kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een pluspunt.
• Je kan vlot overweg met een laptop en diverse software.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou aanbieden

• Een correcte, marktconforme verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.
• Een job in een mensgerichte organisatie waar eindeloos veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzame ontwikkeling en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 
• Een uitgebreid opleidingstraject in ons atelier in Brussel waar je onze producten leert kennen. 
• Een bedrijfskorting op de artikelen die we verkopen. 

Verdere vragen 

Meer info nodig? Daarvoor kan je steeds terecht bij Gregory Deschuyteneer, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: gregory.deschuyteneer@electrolux.com.