Servicetekniker Electrolux
Consumer & Customer Care
Full Time
Stockholm, Sweden
2019-05-27

Servicetekniker Electrolux

Vill du ha ett omväxlande jobb och vara en viktig del i ett världsledande företag? Electrolux expanderar och söker nu kundfokuserade servicetekniker i Stockholm.

En typisk arbetsdag
Du startar arbetsdagen på stationen där du träffar dina kollegor över en kaffe, går genom dagens arbeten samt planerar morgondagens jobb. Sedan bär det av med bilen full med reservdelar redo att göra våra kunders vardag enklare. 
Arbetet ute på fältet är omväxlande och innebär primärt felsökning och reparation av vitvaror. Då allt arbete sker i våra kunders hem lägger vi stor vikt vid att du har en god social förmåga och att du gillar att träffa nya människor varje dag. Du ansvarar själv för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden och vi mäter kontinuerligt våra kunders upplevelse för att säkerställa att vi levererar på, eller ännu hellre, över kundens förväntningar. 

Electrolux som arbetsgivare
Shape living for the better – vi på Electrolux strävar alltid efter att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass.
Vi arbetar kontinuerligt med utbildning av våra medarbetare, allt för att du skall väl förberedd att möta våra kunders behov på bästa sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att träffa människor, är lösningsfokuserad och har ett intresse för teknik. Då arbetet sker ute hos kunder så förutsätter vi att du har god förmåga och drivs av att själv planera dina arbetsdagar. 
Du har gymnasieutbildning, B-körkort, goda kunskaper i Svenska och Engelska. Övriga språk är såklart meriterande. Vidare ser vi El-behörighet/El-vana och/eller kylackreditering som meriterande. Gedigen produktutbildning kommer tillhandahållas av oss vid anställning.
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag

Kontaktperson: Erik Baidori – Talent Acquisition Partner Nordics