Servicetekniker med kundetække til Storkøbenhavn
Consumer & Customer Care
Full Time
Glostrup, Denmark
2020-11-06


Servicetekniker med kundetække til Storkøbenhavn 

Brænder du for at efterlade en glad kunde, kan du arbejde selvstændigt og har du IT flair og bopæl i Storkøbenhavn, så læs mere her om jobbet som servicetekniker på hvidevarer:

SOM SERVICETEKNIKER..
Er din primære opgave at servicere kunden og kundens hvidevarer ved at lytte til kunden, lave grundig fejlsøgning på produktet, udføre eventuel reparation, linjeteste og forklare udfaldet af servicen til kunden. Sekundært at installere nye hvidevarer i forbindelse med projektsalg og udskiftninger.

En typisk arbejdsdag 
Du starter dagen med at koordinere dagens tur, som du har fået pr. mail, og at tjekke reservedelene, som er leveret i løbet af natten. Så bestiller du reservedele til næste dag, inden du kører ud til den første kunde, som du har ringet og adviseret om, at du er på vej. 

I løbet af dagen gør du en positiv forskel med din service i kundernes hjem. Du kommer til at køre både reklamations- og betalbar service, og i sidstnævnte tilfælde udskriver du selv fakturaen på printeren i bilen. Når du kommer hjem, er der tid til at efterregistrere besøgene og indsende dagsedlen til din koordinator. Det hele foregår online.

I løbet af dagen har du kontakt til kollegerne telefonisk eller via MS Teams, hvor I deler viden, billeder, spørgsmål og svar på aktuelle problemstillinger. Nogle dage mødes du med kollegerne - de kørende teknikere i området, som strækker sig fra Køge i syd til Hillerød i nord og Roskilde i vest – og kollegerne på værkstedet i Glostrup.

Vi har høj medarbejdertilfredshed og tilbyder gode arbejdsforhold, og vi søger naturligvis for, at du får en grundig introduktion og oplæring – både på kontoret i Fredericia og hos kunder sammen med dine teknikerkolleger. Vi sørger for, at din viden holdes ajour med videndeling og løbende kurser i de forskellige produkter/kategorier.

Din uddannelse og erfaring. Du har/er…

-Relevant teknisk uddannelse - helst elektriker
-Vant til at arbejde i kunders hjem og kan lide at yde god kundeservice  
-Erfaring med reparation af hårde hvidevarer og elektriske produkter
-Køleteknisk certifikat op til 1 kg vil være en stor fordel
-Vant til at bruge PC i dit daglige arbejde
-Fleksibel og trives med at arbejde selvstændigt
-Bor i området, da arbejdet foregår ud fra privatadressen
-Gyldigt kørekort og ren straffeattest
-Og kan du engelsk er det et plus

Som person er du… 
-en, som andre har tillid til og respekterer
-åben for nye tiltag, da udvikling af produkter & værktøjer sker løbende
-udadvendt og kontaktskabende
-empatisk og har respekt for kunden og kundens hjem
-selvstændig, men er også en stærk teamplayer


Har du spørgsmål?
Så kontakt Field Service Manager Michael Jensen på tlf. 7922 1395

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'