Servicetekniker med kundetække til Vestsjælland, Lolland & Falster
Consumer & Customer Care
Full Time
Glostrup, Denmark
2020-11-07


Servicetekniker med kundetække til Vestsjælland, Lolland & Falster 

Brænder du for at gøre kunden glad? Kan du arbejde selvstændigt og har du IT flair og bopæl på Vestsjælland, så bliv vores nye servicetekniker på hvidevarer.

Intro til jobet 
Du har den direkte kontakt til kunden og din primære opgave er at servicere kunden og kundens hvidevarer ved at lytte, være empatisk, lave grundig fejlsøgning på produktet, udføre eventuel reparation, linjeteste og forklare udfaldet af servicen til kunden. Sekundært at installere nye hvidevarer i forbindelse med projektsalg og udskiftninger. Du indgår i et stærkt serviceteam af kørende kolleger, kontaktcenter, koordinatorer og teknisk support.

En typisk dag 
Du starter dagen med at koordinere dagens tur, som du har fået pr. mail, og at tjekke reservedelene, som er leveret i løbet af natten. Så bestiller du reservedele til næste dag, inden du kører ud til den første kunde, som du har ringet og adviseret om, at du er på vej. 

I løbet af dagen gør du en positiv forskel med din service i kundernes hjem. Du kommer til at køre både reklamationer og betalbar service. Når du kommer hjem, er der tid til at efterregistrere besøgene og indsende dagsedlen til din koordinator. Det hele foregår online.

Du kører ud hjemmefra, men i løbet af dagen har du kontakt til kollegerne telefonisk eller via MS Teams, hvor I deler viden, billeder, spørgsmål og svar på aktuelle problemstillinger og hjælpeværktøjerne opdateres løbende. Du skal hovedsageligt køre på Sjælland - vest for Roskilde og Køge i øst samt på Lolland & Falster. 

Vi har høj medarbejdertilfredshed og tilbyder gode arbejdsforhold. Vi søger naturligvis for, at du får en grundig introduktion og oplæring – både på kontoret i Fredericia og hos kunder sammen med dine teknikerkolleger. Vi sørger for, at din viden holdes ajour med videndeling og løbende kurser i produkterne.

Uddannelse og erfaring. Du har …
-Du har en teknisk uddannelse - helst elektriker
-Du har arbejdet i kunders hjem og brænder for at efterlade en glad kunde  
-Du har erfaring med reparation af hårde hvidevarer og elektriske produkter
-Du er vant til at bruge PC i dit daglige arbejde
-Du er fleksibel og trives med at arbejde selvstændigt
-Du bor i området – og har gyldigt kørekort og ren straffeattest

Har du køleteknisk certifikat op til 1 kg, er det en stor fordel og kan du engelsk er det et plus, da vores koncernsprog er engelsk.

Du er … 
-Kundefokuseret og god til at lytte 
-en, som andre har tillid til og respekterer
-åben for nyt, for udvikling af produkter & værktøjer sker løbende
-udadvendt og kontaktskabende
-problemløser og ser muligheder i udfordringer
-empatisk og har respekt for kunden og kundens hjem
-selvstændig, men er også en holdspiller, som deler viden og hjælper kolleger


Har du spørgsmål?
Så kontakt Field Service Manager Michael Jensen på tlf. 7922 1395

Vi glæder os til at høre fra dig!

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'