Servicetekniker Stockholm
Consumer & Customer Care
Full Time
Stockholm, Sweden
2020-12-31

Att skapa fantastiska konsumentupplevelser är vårt främsta mål, och att ge fantastisk service och support är en av hörnstenarna. Våra Servicetekniker är Electrolux hjärta!

Just nu expanderar vår serviceorganisation i Stockholm och vi söker därför dig som vill utvecklas som vitvarutekniker hos oss. 

En typisk arbetsdag
Din dag startar på vår servicestation på Kungsholmen där du träffar dina kollegor över en kaffe, går genom dagens arbete och planerar morgondagens jobb. Efter detta bär det av med bilen full med reservdelar - redo att göra våra kunders vardag enklare! Ditt arbete ute på fältet är omväxlande och innebär i första hand felsökning och reparation av vitvaror, men kundbemötandet är lika viktigt. Som Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ger varje kund samma fina service!

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad, gillar att träffa människor, är lösningsfokuserad och har ett intresse för teknik. Du trivs med att ta ansvar för att planera dina dagar själv och då våra kunders hem blir din arbetsplats tror vi också att du är duktig på att ta hand om dina kunder. 
Elbehörighet eller tidigare elvana är ett krav i denna roll, medan kylackreditering ses som meriterande. Kanske har du tidigare arbetat som tekniker?
Som Servicetekniker hos oss är det också viktigt att du har gymnasieutbildning, B-körkort samt goda kunskaper i Svenska och Engelska. Övriga språk är meriterande. 

Electrolux som arbetsgivare
Shape living for the better – vi på Electrolux strävar alltid efter att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass. För att åstadkomma detta arbetar vi kontinuerligt med utbildning av våra medarbetare, allt för att du ska vara väl förberedd att möta våra kunders behov på bästa sätt. Du får självklart en gedigen utbildning utav oss vid starten av din anställning, både genom produktutbildning på kontoret och genom att skugga någon av våra erfarna tekniker.

Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Karin Söderström 

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'