Servicetekniker Stockholm
Consumer & Customer Care
Full Time
Stockholm, Sweden
2021-10-12

 

Skapa en fantastisk upplevelse för varje kund.

 

Genom smarta lösningar och fantastiska upplevelser som berikar människors vardagsliv och vår planets välbefinnande vill vi vara drivande i att säkerställa en hållbar framtid för kommande generationer. Vi går till jobbet varje dag fast beslutna att forma livet till det bättre - för våra kunder och för vår planets bästa.

För att åstadkomma det anställer och engagerar vi fantastiska medmänniskor från olika bakgrunder - inte bara för att det är rätt sak att göra, utan också för att vi tror att olika perspektiv gör vår verksamhet starkare och mer innovativ. Om du delar våra värderingar är du varmt välkommen att hitta din plats i vår globala gemenskap. Möt oss på @lifeatelectrolux and career.electroluxgroup.com för att lära dig mer.

Din arbetsplats är vårt globala huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. På huvudkontoret möter du mer än 1000 kollegor med över 75 nationaliteter som arbetar lokalt, regionalt eller globalt. Tillsammans arbetar vi för att nå vårt syfte; Shape living for the better!

Som Servicetekniker gör du våra kunders vardag enklare. Oavsett om det är en tvättmaskin eller ett kylskåp som står på ditt schema så hjälper du din kund att hitta en lösning. För våra kunder är ditt arbete väldigt viktigt och uppskattat!

Dina dagar startar på vår servicestation på Kungsholmen i Stockholm där du träffar dina kollegor över en kaffe, går igenom dagens arbete och planerar morgondagens jobb. Efter detta bär det av mot dagens första kund med bilen full av reservdelar.

 

Din arbetsplats är dina kunders hem (främst centrala, samt nordvästra delarna av Stockholm) och dina dagar är omväxlande. En riktigt bra upplevelse för varje kund är alltid din högsta prioritet, och för att lyckas med detta litar vi på dig att hitta lösningar på även svårlösta problem. Här tror vi att ditt intresse för teknik blir en stor tillgång. Som Servicetekniker ger du varje kund samma fina service!

 

Dina huvuduppgifter:

            Kundservice! Du ger ett positivt bemötande till varje kund.

            Felsökning & reparation av våra produkter: tvättmaskiner, kylskåp, diskmaskiner, spisar etc.

            Beställning av reservdelar för kommande uppdrag

            Rapportering av kundbesök

 

Din bakgrund

            Elbehörighet eller tidigare elvana – gärna i en liknande roll som tekniker

            Tidigare erfarenhet av kundbemötande/kundservice

            Kylackreditering är meriterande

            Gymnasieutbildning

            B-körkort

            Språkkunskaper: Flytande i svenska (tal & skrift) samt goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande.

 

På Electrolux tar vi ansvar för vår egen utveckling i en miljö där vi får stöttning och lär från varandra. Vi strävar vi alltid efter att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass. För att åstadkomma detta arbetar vi kontinuerligt med utbildning av våra medarbetare, allt för att du ska vara väl förberedd att möta våra kunders behov på bästa sätt. Som nyanställd tekniker får du en gedigen utbildning, både genom produktutbildning på kontoret och genom att skugga någon av våra erfarna tekniker.

 

Här kan du läsa mer om oss:

 

Stockholm HQ: https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/sweden

Nordics: https://www.linkedin.com/company/electrolux/life/nordics

 

Kontaktperson: Karin Söderström

 

#LI-KS1

Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'