Teamlead Consumer Care
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
2020-02-28

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor de afdeling Consumer Services dringend op zoek naar een Teamlead Consumer Care die met focus op het team de verwachtingen van onze consumenten keer op keer weet te overtreffen.

De afdeling Consumer Services

De afdeling bestaat uit twee teams. De consument wordt in eerste instantie te woord gestaan door ons Service Contact Center (eerste lijn). Dit team wordt rechtstreeks aangestuurd door de Contact Center Manager.  Hier werken ongeveer 25 collega’s. Complexere vraagstukken worden behandeld door het team Consumer Care (tweede lijn). Deze afdeling bestaat uit 10 collega’s die door de Teamleader Consumer Care aangestuurd worden. Beide teams werken nauw samen en zijn verantwoordelijk voor een nette en correcte afhandeling van vragen en problemen.

Als Teamlead ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team Consumer Care. Je beheert de dag- en weekplanning en je zorgt ervoor dat het servicelevel hoog blijft. Bij afwezigheid van de manager stuur je de gehele afdeling aan. Je ondersteunt jouw team door middel van coaching en je faciliteert samenwerking tussen beide teams op de afdeling. Daarnaast stimuleer je ook de samenwerking met overige afdelingen. Je werkt nauw samen met de Manager Contact Center. Op de eerste plaats om de beste service en consumentenbeleving te garanderen. Daarnaast ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de synergiën tussen het eerstelijnscontact en jouw afdeling dat zich focust op het tweedelijnscontact. 
 
Jij bent

 • Inspirerend - Met jouw uitgebreide kennis, servicegerichte, positieve houding en hands-on mentaliteit weet je jouw team te inspireren en te motiveren.
 • Analytisch - Je neemt trends en bottlenecks tijdig waar en coacht jouw team naar een optimale service.
 • Empathisch - Met jouw inlevingsvermogen help je jouw team te beste service te verlenen.
 • Technisch sterk - Jouw juridische en technische kennis zorgen voor actuele en waardevolle trainingen voor jouw team.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt ervaring in een coachende of aansturende rol binnen een serviceorganisatie.
 • Je bent in staat om technische informatie op een begrijpelijke manier te verwoorden naar je gesprekspartner/ doelgroep.
 • Je hebt affiniteit met retail en consumentenelektronica.
 • Je kan terugkijken op een succesvolle ervaring in een Consumer Care (B2C).
 • Je beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.
 • Je kan van maandag tot vrijdag werken en je bent voltijds beschikbaar (40 uur op weekbasis).  

Wat wij jou aanbieden

 • Een functie met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment.
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. Op een afdeling die een transitie doormaakt.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 

Verdere vragen

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Thijs Zoontjens, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: thijs.zoontjens@electrolux.com


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'