Teamlead Consumer Service
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor de afdeling Consumer Services dringend op zoek naar een Teamleader die met focus op het team de verwachtingen van onze consumenten keer op keer weet te overtreffen.

De afdeling Consumer Services

Op de afdeling Consumer Services komen een aantal verschillende taken samen. Deze afdeling is onder andere het eerste aanspreekpunt voor de consument. Het beantwoorden van klantvragen en het inplannen van reparatiebezoeken is een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Daarnaast houden een aantal collega’s binnen de afdeling zich bezig met complexere vraagstukken zoals claims. De afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 40 collega’s en is sterk in ontwikkeling. 

Waar binnen het team tot voorkort een duidelijk taakverdeling was tussen eerste- en tweedelijns taken zal het team zich de komende tijd evalueren naar een skills en competentie gedreven afdeling. Dit proces heeft impact op de rol en werkzaamheden van het team en de individuele collega’s. Om dit proces te begeleiden en het team hierin te ondersteunen zijn we op zoek naar een teamleader. 

Het team wordt aangestuurd door de Manager van de afdeling, welke wordt ondersteund door een traffiker die zich voornamelijk bezighoudt met de dagelijkse planning, urenregistratie, verlof en bezetting in de lijn. Als teamleader rapporteer je aan de manager en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de collega’s, welke (sub) teams dit gaan zijn zal in overleg worden besloten. Je bent verantwoordelijk voor beoordelings- en evaluatiegesprekken, coaching en ondersteunt in de vormgeving van deze in ontwikkeling zijnde afdeling. 

Jij bent

 •  Inspirerend - Met jouw uitgebreide kennis, servicegerichte, positieve houding en hands-on mentaliteit weet je jouw team te inspireren en te motiveren.
 • Empathisch - Met jouw inlevingsvermogen wek je vertrouwen en help je jouw team telkens vooruit. 
 • Flexibel – Terwijl een deel van het team op kantoor werkt en een deel vanuit huis weet jij het overzicht te behouden. Jij past je aan in elke situatie en straalt altijd positiviteit uit. 

Opleiding & ervaring

 •  Je hebt ten minste 2 jaar ervaring in een Contact Center omgeving.
 • Ervaring met het coachen van een team
 • Ervaring met het aansturen van remote teams is een pre
 • Je hebt affiniteit met retail en consumentenelektronica.
 • Je beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kan vlot overweg met diverse PC-toepassingen.
 • Je bent voltijds beschikbaar.

Wat wij jou aanbieden

 •  Een functie met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaardenen een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment.
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. Op een afdeling die een transitie doormaakt.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering. 

Verdere vragen

Meer info nodig? Daarvoor kan je terecht bij Thijs Zoontjens, Talent Acquisition Partner Benelux. E-mail: thijs.zoontjens@electrolux.com 


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'