Teamlead Contact Center
Consumer & Customer Care
Full Time
Alphen aan den Rijn, Netherlands
1970-01-01

Creating better consumer experiences every day

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we voor ons Contact Center op zoek naar een Teamleader die met focus op het team de verwachtingen van onze consumenten keer op keer weet te overtreffen.

Het Ownership, Sales and Services (OSS) Contact Center

Op ons OSS Contact Center komen alle consumentencontacten binnen. De afdeling is verantwoordelijk voor alle consumentencontact, recent kwam hier ook adviserende verkoop bij. De totale afdeling telt ongeveer 55 collega’s onder leiding van de Contact Center Manager en een teamleader. 

Om onze service te verbeteren en de verwachtingen van onze consument te overtreffen zijn we op zoek naar een tweede teamleader met ervaring in een contact center omgeving. Door de recente uitbreiding van de commerciële taken binnen het Contact Center is er behoefte aan iemand die betrokken is geweest bij het opstarten van nieuwe teams, samen met het team procedures en processen weet te verbeteren en energie krijgt van het behalen van commerciële resultaten.  Als teamleader rapporteer je aan de Contact Center Manager. Met de andere teamleader samen ben je beide verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de beoordelings- en evaluatiegesprekken, coaching en je ondersteunt in de vormgeving van deze in ontwikkeling zijnde afdeling.

Jij bent

• Analytisch – Je bent in staat bedrijfsprocessen te analyseren en hierin verbeteringen in aan te brengen voor efficiëntie in het werk en een betere klantbeleving voor de consument.
• Inspirerend - Met jouw uitgebreide kennis, servicegerichte, positieve houding en hands-on mentaliteit weet je jouw team te inspireren en te motiveren. 
• Empathisch - Met jouw inlevingsvermogen wek je vertrouwen en help je jouw team telkens vooruit. 
• Flexibel – Terwijl een deel van het team op kantoor werkt en een deel vanuit huis weet jij het overzicht te behouden. Jij past je aan in elke situatie en straalt altijd positiviteit uit. 

Opleiding en ervaring

• Ervaring met het aansturen van commerciele teams
• Ervaring met het coachen van een team.
• Ervaring met het aansturen van remote teams is een pre.
• Je hebt affiniteit met retail en consumentenelektronica.
• Je beschikt over een prima beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat wij jou aanbieden

• Een voltijdse functie met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
• Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie. Op een afdeling die een transitie doormaakt.
• Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor 

Meer informatie vind je op:

 

#LI-TZ1


Apply now

We encourage you to apply as soon as possible as candidates will be interviewed continuously. The position may be filled prior to the date described as 'Apply by'