Technical Trainer Belux
Consumer & Customer Care
Full Time
Brussels, Belgium
2019-04-15

Ontwikkel de beste opleidingsmogelijkheden voor onze servicetechniekers.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Voor de afdeling Service Technical Support zijn we dringend op zoek naar een Technical Trainer.

De vraag naar een optimale dienstverlening wordt met de dag groter. Wij streven er dan ook voortdurend naar om met onze merken een toonaangevende service van hoge kwaliteit te garanderen. Daarom zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega die de dienstverlening binnen de afdeling naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service de verwachtingen van onze consumenten en van onze handelspartners kunnen overtreffen.

Een dag op het werk

Vanuit ons kantoor gelegen te Evere (Brussel) werk je voor zowel de Belgische als de Luxemburgse organisatie. Als Technical Trainer ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en het geven van de technische trainingen voor onze servicetechniekers en overige medewerkers binnen de serviceorganisatie. Daarnaast geef je opleidingen aan de medewerkers van onze klanten, de elektro- en keukenretailers, zodat zij met de opgedane technische productkennis in staat zijn om onze consumenten optimaal te ondersteunen. In de organisatie zal je een centrale rol spelen in het bewaken en het verhogen van de kwaliteit van de serviceorganisatie door middel van training, waarbij je inspeelt op ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie.

Jij bent

 • Nauwkeurig – Met jouw uitstekende opmerkzaamheid en jouw doorgedreven vakkennis kan je specifieke opleidingsnoden zorgvuldig vertalen naar interessante opleidingen, en dit volgens de vooropgestelde procedures, voorschriften en deadlines. 
 • Positief – Enthousiasme van ’s ochtends tot ’s avonds is een must om onze waarden uit te dragen. Een gezonde commerciële feeling en een flinke dosis empathisch vermogen zorgen ervoor dat jij iedereen op de beste manier te woord staat.
 • Nieuwsgierig – Je hebt interesse in alles wat er leeft bij jouw dagelijkse gesprekspartners en je ondersteunt hen op proactieve wijze door verschillende trends goed in de gaten te houden.

Opleiding & ervaring

 • Je hebt zowel een didactische als een technische opleidingsachtergrond op bachelor- of masterniveau.
 • Je hebt ervaring in het geven van technische trainingen en ‘soft skills’ opleidingen (o.a. communicatie en klantgerichtheid), bij voorkeur in een omgeving die gelinkt is aan de retail en consumentenelektronica.
 • Je kan overweg met online training content en je weet hoe je online training modules ontwikkelen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kan jezelf vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels. Kennis van het Duits is een voordeel.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een prima beheersing van het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans wordt aanschouwd als een pluspunt. 

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie aan de hand van een contract voor onbepaalde duur met een marktconforme verloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment.
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.
 • Je krijgt de mogelijkheid om aan jouw eigen kwaliteiten te werken door op regelmatige basis trainingen te volgen en te geven in het buitenland.