Verkstads chef med butik och lageransvar
Consumer & Customer Care
Full Time
Stockholm, Sweden
2019-01-19

Branschens bästa butik för både kund och tekniker

Verkstadstekniker med butik- och lageransvar to Service station, Stockholm.

Att våra kunder får den bästa servicen när de behöver det och att våra tekniker så enkelt som möjligt får tillgång till de reservdelar och tillbehör de behöver när det är dags för uppdrag – är anledningen till varför vår butik/lager/verkstad finns. Nu söker vi en kollega för att vidareutveckla verksamheten utifrån vår devis – Shape living for the better.

A TYPICAL DAY AT WORK
Som verkstadstekniker med butik- och lageransvar kommer du jobba med målsättningen att fortsätta leverera en verkstad i framkant med tydligt kundfokus. Du kommer stötta och ansvara över verkstadskollegorna samt nyanställda, jobba med processförbättring för butiken, lagret och verkstaden, skapa nya strukturer för hantering av leveranser och generella reparationsarbeten.

WHO ARE YOU
• Ledare och mentor – Du trivs i att stötta och engagera andra. Att lyfta fram det bästa hos dina kollegor och se till att de får möjligheterna att växa är en stark drivkraft i dig. Du har en coachande inställning med mycket dialog.
• Nyfiken och innovativ – Du lyfter, skruvar och pillar på det mesta som är nytt för att förstå hur det fungerar och är inte den som drar sig för att prova nytt för att lösa gamla problem.
• Kommunikativ och samarbetsvillig – Du är öppen, tydlig och ärlig i din kommunikation, delar med dig av information och ser till att alla vet vad som förväntas. Du förstår värdet av att alla går i samma riktning och sträcker gärna ut en hand för att hjälpa till.

MINIMUM QUALIFICATIONS
• Tidigare erfarenhet av ledarskap
• Tidigare butiksansvar
• Erfarenhet som servicetekniker eller motsvarande
• El-certifierad

Contact person: Erik Baidori