Webcare & Social Media Specialist
Consumer & Customer Care
Full Time
Brussels, Belgium
2019-05-31

Bied een excellente online ervaring aan onze consumenten.

Bij Electrolux betekent werken veel meer dan de laatste producten of technologieën op de markt brengen. Met merken zoals AEG, Electrolux en Zanussi willen wij het leven van miljoenen mensen verbeteren. Dit doen wij door innovatieve en duurzame huishoudelijke apparaten te ontwikkelen en grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en het huishouden.

Voor het Contact Center van de afdeling Customer & Consumer Services zijn we op zoek naar een Webcare & Social Media Specialist die het online contact met onze consumenten kan onderhouden.

Een dag op het werk

Vanuit ons kantoor in Evere (Brussel) bied je een uitstekende online consumentenervaring aan door onmiddellijk, efficiënt en oplossingsgericht te reageren op de berichten van onze consumenten op de meest courante sociale mediakanalen en online discussiefora.

Dagelijks monitor en analyseer je alle online activiteiten rondom onze merken en engageer je consumenten door online gesprekken aan te gaan en hun gecommuniceerde issues op te lossen. Daarnaast beantwoord je ook berichten op klachten- en reviewsites. Op die manier zorg je ervoor dat je de verwachtingen van onze consumenten overtreft en zij deel van onze community worden of blijven. 

Jij bent

 • Communicatief sterk – Je houdt van online klantencontact en je helpt onze consumenten graag op een heldere, professionele en klantgerichte wijze verder. Een doeltreffende, creatieve boodschap in 280 karakters neerschrijven is voor jou een fluitje van een cent. 
 • Emphatisch – Je bent onze consumenten nét een stapje voor: je begrijpt hun situatie en je biedt hen de allerbeste oplossing aan. 
 • Innovatief – Je bent steeds mee met de nieuwste trends. Eigenwijs als je bent, zoek je steeds naar betere methoden om het contact met de klant te vereenvoudigen. Daarbij verlies je de ‘tone of voice’ van Electrolux uiteraard nooit uit het oog. 
 • Analytisch – Je hebt een eindeloos verlangen om de beschikbare data te onderzoeken en onze online dienstverlening te verbeteren. Jouw streefdoel is 100 % klanttevredenheid!
 • Talenknobbel – Je kan foutloos en correct in het Nederlands, in het Frans en in het Engels communiceren. 

Opleiding & ervaring

 • Je hebt een passie voor online communicatie en je bent gefascineerd door de meest gebruikte sociale mediakanalen.
 • Je kan met social media management tools werken (monitoring, management, publishing, promotion) en je voelt je comfortabel bij het maken van rapportages en het formuleren van inzichten uit de verkregen data. 
 • Je kan zelfstandig en verantwoord werken en je kan de impact van jouw berichten op ons online publiek inschatten.

Wat wij jou aanbieden

 • Een fulltime functie met een marktconforme verloning en een smartphone met gratis abonnement, goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een groepsverzekering en een hospitalisatieverzekering) en een uitgebreid opleidingsaanbod, aangevuld met een interessante bedrijfskorting op de groot- en kleinhuishoudelijke toestellen, onderdelen en accessoires uit ons productassortiment. 
 • Een uitdagende job bij een internationale marktleider met een uitstekende reputatie.
 • Je komt terecht in een organisatie met een Scandinavische bedrijfscultuur waar veel aandacht gegeven wordt aan innovatie, digitalisering en duurzaamheid en waar er altijd ruimte is voor nieuwe initiatieven en continue verbetering.